Komentari na vest

PRELAZZI: Pat Nevin protiv Fabricija Romana

M

Mastering

pre 9 meseci

Svaka cast Svaki put ponavljam Kada se dovatish necega bez Liverpoola izdominirash. 👍👏
S

Slucajni Prolaznik Zlatko

pre 9 meseci

Sjajan text. Sjecam se tog vremena i danasnji fudbal prezirem, imam 51-u. Vrijeme kad smo fudbalera identifikovali sa klubom jer se znalo da Platini nosi 10-ku Juventusa godinama, Maradona 10-ku Napolija takodje tako zatim da Maldini nikad nece otici iz Milana itd...Volio sam Barnsa iz Liverpula i Jana Rasa kao najrodjenije...sve je otislo do vraga od kada ima vise utakmica nego dana u godini a o novcu bolje i ne pricati..
J

Jeste druže

pre 9 meseci

Prezireš ga ali ga ipak gledaš. Kao što čitaš i ovaj deo sajta posvećen fudbalu, na kome su tekstovi 99% samo o današnjem fudbalu.
T

Trololo

pre 9 meseci

Malo bolji tekst nego inace, ali iskljucivo zbog teme o kojoj je autor pisao. I dalje ostaju previse zakomplikovane recenice i poredjenja. I dalje ostaju neke besmislene recenice. I da, ne razumem pominjanje Fabricia u ovom tekstu uopste. Generalno ga ne podnosim, ali ne vidim kakve on veze ima sa time sto fudbaleri vise ne igraju zbog "vica". Pritom, ima jos takvih likova, koji se bave time ko ce gde preci, stoga opet ne razumem izdvajanje iskljucivo Fabricija. Sve u svemu, napredak se vidi, zanimljiviji clanak nego vecina prethodnih.
D

DonKyo

pre 9 meseci

Mare u 80% napises vrhunski tekst, al onih 20 mi dodje oci sebi da iskopam
A

A u pm

pre 9 meseci

koliko je ovaj Prelevic dobar. Jesi ti covjece normalan, cime se pucas? Ubijas nogama ove redove, slucajni novinare! Pozdrav od fana iz Sarajeva.
P

Popsi

pre 9 meseci

Imali smo i mi svoje '91.