Komentari na vest

PRELAZZI: Žuti karton za Garija Linekera

V

Vart

pre oko 1 godinu

Lineker me je potpuno razočarao kao čovek svojim stavovima i kritikom imigranske politike britanske vlade. Ocigledno da ga je i njega zahvatilo ovo Woke ludilo i kvazihumanizam. Prvo, on je futbaler koji nema pojma o društvenim pitanjima. Drugo, nije uopšte upravu i priča budalastine. Mora da se zna neki red kako se ulazi u zemlju, ne može tek tako da se upadne. Postoji nešto što se zove država i njeni zakoni, koliko samo nama Srbima treba dokumentacije da bi mogli da živimo i radimo u nekoj EU zemlji. Zato neka se Lineker bolje drži futbala a mane politike.
s

spodoba1

pre oko 1 godinu

Da mi je znati cime se ti bavis pa imas pravo za razliku od Linekera da imas misljenje i stav o migrantima?
z

zivoraddd

pre oko 1 godinu

Gari zivi u Engleskoj i nema pojma o migrantima koji hoce da dodju u Englesku, al zato ja koji zivim hiljade kilometara daleko i komentarisem tekstove na internet stranici kladionice sve znam. Jer sam Srbin, a poznato je da se jedino mi u sve razumemo. I sta on tu ima da bude protiv ministarke, vidi nas kako podrzavamo svoje ministre i sta nam fali. Sto rece jedan covek: "zato sto smo pametni".
G

Gostivarko

pre oko 1 godinu

Geri Lineker kao javna ličnost, ima pravo da javno iznese svoj stav... A da ne pričamo o tome da on kao Britanac ima veće pravo da govori o Britanskoj vladi i unutrašnjoj politici svoje zemlje nego ti 😁 On je odatle, tu živi, tu glasa i tu plaća porez bas toj drzavi. Naravno svaki pravi Srbenda će prvo da resi sve svetske geopolitcike probleme, pa tek onda svoje. Sankcije zapada Rusiji ga više opterećuju nego zagađen vazduh u Srbiji, Donjeck mu je bitniji od recimo Vojvodine i tako dalje.
i

istina

pre oko 1 godinu

s obzirom da si nepismen, tvoje misljenje nije bitno
K

Kuljanin

pre oko 1 godinu

@ Gostivarko Bravo, potpisujem! Pozdrav!
L

Lex7

pre oko 1 godinu

Autor teksta pise samo " woke" tekstove. Ne znam kako je zavrsio na mozzart portalu. Vise lici da radi za Msnbc ili tako nesto.