(©Reuters)
(©Reuters)

Preokret: Mendilibar produžio ugovor sa Seviljom

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.06.23. | 13:42

Vest stigla usred priče da je dvaput odbio

Taman što se španskim medijskim nebom zahuktala priča kako Hoze Luis Mendilibar ne želi da produži ugovor sa Seviljom, kako je odbio dve dosadašnje priče, stigao je – preokret.

Sevilja je preko klupskih kanala zvanično obavestila javnost da je Hoze Luis Mendilibar produžio ugovor na godinu dana. On će, po slovu ugovora, biti šef struke crveno-belih do juna 2024. godine.

Izabrane vesti

Potpredsednik kluba Hoze Marija del Nido Karasko je potpisao saopštenje o ostanku prvog trenera tima.

Trener koji je došao 21. marta posvećen misiji opstanka u ligi, ne samo da je ostvario cilj, nego je uspeo da osvoji Ligu Evrope preko Mančester junajteda i Juventusa“, stoji u saopštenju Sevilje.

Prva informacija danas je glasila da dve strane ne mogu da se dogovore, jer su čelnici Sevilje radili treneru iza leđa. Dok su ga tapkali po ramenu, hvalili ga i slali mu ponudu, u isto vreme su kontaktirali trenera Rajo Valjekana Iraolu i pitali ga da li je raspoložen da preuzme crveno-bele iz Andaluzije.

S obzirom na to da isti čovek zastupa Mendilibara i Iraolu, ta „greška u koracima“ Sevilje je brzo došla do trenera, koji je onda odbio da produži ugovor.

Ipak, stvari su, izgleda, brzo legle na svoje mesto, dogovor je postignut, ali je zanimljivo da je samo na godinu dana.


tagovi

Hose Luis MendilibarSevilja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara