(Star sport)
(Star sport)

Preokret: Stefan Mitrović ide u Gent

Vreme čitanja: 1min | sre. 31.01.24. | 15:41

Kruni se srpski tandem u Madridu

Višegodišnji boravak Srba u Hetafeu se primakao kraju. Nemanja Maksimović je već dogovorio da po isteku saradnje, kao slobodan igrač, pređe u Panatinaikos, dok će se nešto ranije od španskog kluba oprostiti i Stefan Mitrović. Već do kraja zimskog prelaznog roka.

Povremeni reprezentativac Srbije bi trebalo da zaduži opremu Genta i vrati se u belgijski fudbal, odakle je i napredovao do Lige 1 (Strazbur i Sent Etjen) i Primere (Valjadolid, Hetafe). Ključnu ulogu odigrao je trener Hajn Vanhacebruk, sa kojim je i sarađivao tokom prethodmnog boravka na Gelamko areni.

Izabrane vesti

Pre dve sedmica je Gent prvi put pokušao da obezbedi potpis Stefana Mitrovića, ali tad su informacije iz predgrađa Madrida sugerisale da se Srbinu ne ide. Između ostalog, zbog stila života u Španiji i namere da ostane i bori se za novi ugovor. U međuvremenu se situacija promenila, od početka kalendarske godine odigrao je samo 13 minuta protiv Rajo Valjekana u prvenstvu i još četiri sa Seviljom u Kupu kralja. To je jasan znak da trener Hose Pepe Bordalas ne računa ozbiljno na njega, pa će Srbin u Belgiju.

Tokom srede je već doputovao u Gent, gde ga čekaju lekarski pregledi i promocija u novoj sredini. Njemu dobro poznatoj.


tagovi

Stefan MitrovićHetafeGenkTransferiZimski prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara