Pričali su da je Vlahović za Seriju B, sad ga ne dam nikome!

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.02.21. | 10:28

Oštra poruka prvog čoveka Fjorentine Roka Komiza

Bilo je kriznih perioda, trenutaka kada se činilo da je pozajmica u Seriji B jedina ispravna odluka vezana za karijeru Dušana Vlahovića. Međutim, dolazak Ćezarea Prandelija na klupu Viole ubrzao je sazrevanje reprezentativca Srbije. Nekadašnja velika nada Partizana dobila je šansu i obilato je iskoristila.

Tome svedoče i sedam ovosezonskih golova u Seriji A. I ne samo to. Snažni srpski centarfor je dokazao svima da može da bude projekat oko koga može da se vrti Fjorentinina budućnost. Da bude ozbiljan projekat, što je velika želja vlasnika Viole Roka Komiza.

Izabrane vesti

Prvi čovek Fjorentine više i ne krije da želi po hitnom postupku da potpiše novi ugovor sa Dušanom Vlahovićem. Aktuleni ističe 2023. godine, pa ne čudi što u Toskani žele da se što pre osiguraju. I na taj način prekinu spekulacije o odlasku Dušana Vlahovića uz osmocifreno obeštećenje.

Pregovori dve strane nisu počeli, ali informacije iz Toskane govore da bi u finišu sezone mnogo toga trebalo da bude poznato. Ali Komizo je već stavio svima do znanja, da ne želi da pusti Vlahovića. Govoreći o novom pojačanju Kokorinu, prvi čovek Fjorentine se dotakao Vlahovića.

„Iskreno, Kokorina sam video samo na video snimcima. Ali apsolutno verujem Prandeliju. Do pre mesec i po dana svi su pričali o Vlahoviću i njegovom slanju u Seriju B. Došao je Prandeli, naterao ga je da se bori i igra. Sada bi svi želeli Vlahovića, ali ga ja ne dam“, poručio je Komizo.


tagovi

Dušan Vlahović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara