Aleksandar Prijović (©AFP)
Aleksandar Prijović (©AFP)

Prijović još aktuelna tema u Atini, gazda Panatinaikosa pamti golove u Paoku

Vreme čitanja: 2min | ned. 19.06.22. | 02:04

Doduše, trener Ivan Jovanović još nije u potpunosti saglasan sa ovom idejom

Odlazak Aleksandra Prijovića iz Vestern Junajteda nedugo pošto je doneo šampionsku titulu deluje kao sve ozbiljnija mogućnost, iako sa klubom iz predgrađa Melburna ima ugovor do juna 2024. godine.

Prvo se pominjalo interesovanje indijskog velikana Mohun Bagana, mada je ta priča brzo utihnula, a onda je sve glasnije počelo da se spekuliše o mogućnosti da se Prijović vrati u Grčku. Ovog puta u Panatinaikos.

Izabrane vesti

17.30: (1,95) Srbija M19 (3,50) Izrael M19 (3,90)

O ovoj mogućnosti tamošnji mediji su raspredali dugo, svaki put uz istu opasku - trener Ivan Jovanović nije potpuno zagrejan za tu varijantu. Posle nekog vremena intenzitet govorkanja o ovom mogućem transferu je opao, ali se izgleda ponovo rasplamsala vatra. Naime, tamošnji dnevnik Forza javlja da je Prijovićev radni rezime i dalje na stolu odgovornih u redovima atinskog kluba, pošto je jedan od vlasnika Janis Alafuzos vrlo zainteresovan da srpskog napadača vrati u grčki fudbal.

Dok je Alafuzos za to da Prijović bude nova "devetka" Zelenih i dobro pamti sve što je ovaj uradio u dresu Paoka gde je igrao najbolji fudbal karijere, Jovanović i dalje nije. Međutim, Panatinaikos i dalje nije pronašao centarfora za novu sezonu, zbog čega se na jugu Evrope veruje da je Prijović i dalje sasvim realna opcija.

Doduše, za njegove usluge klub će morati da plati Vestern Junajtedu koji je obezbeđen ugovorom na još dve godine, što daje komoditet u pregovorima. Prijović je u dresu solunskih crno-belih odigrao 88 utakmica i postigao 55 golova. U januaru 2019. posle dve godine odlazi u Al Itihad u poslu teškom 10.000.000 evra što je i dalje drugi najskuplji izlazni transfer u klupskoj istoriji.


tagovi

Letnji prelazni rok 2022Aleksandar PrijovićPanatinaikosVestern Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara