(©MN Press)
(©MN Press)

Prins Tejgo: Odbio sam Pari Sen Žermen

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.12.22. | 12:23

„Imao sam ponudu 2006. godine“, kaže bivši napadač Partizana

Nova mlada zvezda fudbala u Gani je Danijel Afrije, koji igra za Harts of Ouk, bio je član reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Kataru, ali nije upisao nastup.

Velika je bura u tamošnjoj javnosti jer Afrije, jedan od najboljih igrača lige, sprema se za odlazak iz kluba u zimskom prelaznom roku, pošto mu za koji dan ističe ugovor, a novi neće da potpiše.

Izabrane vesti

Mediji iz Gane su pozvali i Prinsa Tejga u pomoć, bivšeg napadača Partizana i reprezentacije Crnih zvezda kao i baš Harts of Ouka da bude savetodavac Afrijeu. A, on je otkrio, pričajući o svojim iskustvima, da je mogao da bude igrač Pari Sen Žermena.

„Imao sam 2006. godine ponudu Pari Sen Žermena. Ali sam je odbio da bih završio sezonu u Harts of Ouku. I bio sam najbolji strelac lige“, rekao je Tejgo, samo nije jasno da li se pohvalio ili požalio.

Nekadašnji golgeter Partizana je izabrao drugačiji put.

Sledeće godine sam otišao u Saudijsku Arabiju za 2.000.000 evra i imao sam dobre ponude iz Evrope. Zato Afrije ne bi trebalo da žuri sa odlaskom iz Gane“, poručio je Tejgo.

Afrije je sa velikanom iz Gane osvojio titulu, dva kupa, osvojio sve što se osvojiti može. I sad računa da mu je vreme da ide dalje. 


tagovi

Prins TejgoFK Partizanreprezentacija Gane

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara