Džud Belingem (Reuters)
Džud Belingem (Reuters)

Problemi sa Belingemovim ponašanjem u Dortmundu

Vreme čitanja: 2min | sre. 05.04.23. | 21:57

Mladi Englez dobio kritike saigrača

 Izrastao je Džud Belingem u novu zvezdu svetskog fudbala, nalazi se na meti najbogatijih klubova sveta ali je polako počeo i da „skače po živcima“ saigrača.

Mladi Englez se našao na meti otvorenih kritika iskusnog Emrea Džana. Univerzalac Borusije ga je javno kritikovao da mu ponašanje na terenu nije baš dobro, a mediji su dodali ulje na vatru.

Izabrane vesti

„Džud je mlad momak i ima još mnogo da uči. Kada ste na terenu, pred 70.000 ili 80.000 navijača, postoje stvari koje se ne rade. Morate da imate dobar govor tela kada neko od saigrača napravi grešku. To je nešto što bi trebalo da naučimo kao tim“, rekao je iskusni Emre Džan.  

Prema sznanjima Bilda, Emre Džan nije jedini kojeg nervira Belingemovo ponašanje na terenu, ali je prvi koji je rešio javno da priča o tome. Mladi Englez često pokazuje negativan stav na greške saigrača. Takođe, svestan je popularnosti i ponekad se ponaša razmaženo. Još jedna stvar koja smeta igračima Borusije je Belingemovo ponašanja kada se pobeđuje. Često ume da se izdvoji od ostatka ekipe i da samostalno slavi ispred Žutog zida.

Klub je u nezavidnoj situaciji sa Belingemom. Iako je Borusija spremna da mu ponudi najveći ugovor u istoriji klub sa platom od 15.000.000 evra po sezoni, Englez kao da više gleda prema letnjem prelaznom roku nego finišu sezone u kojoj Borusiju čeka žestoka bundesligaška trka sa Bajernom.

Belingem je na listi želja Mančester Sitija, Liverpula i Real Madrida, a Borusija će za njegovu slobodu tražiti 150.000.000 evra.


tagovi

Džud BelingemEmre Džan

Obaveštavaj me

Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara