Zdjelar (© Star sport)
Zdjelar (© Star sport)

Procena menadžera: Zdjelaru nije potrebno prilagođavanje, za dve, tri godine biće u Ligama petice

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.07.22. | 14:55

Bojan Ostojić o novom pojačanju CSKA

Drugi je dan kako Saša Zdjelar ne silazi sa naslovnica ruskih portala. U specijalizivanim sportskim sajtovima veliki prostor je posvećen izvesnom dolasku Partizanovog kapitena u CSKA od koga Armejci očekuju da im bude jedan od oslonaca na sredini terena u pokušaju da prekinu vladavinu Zenita tamošnjim fudbalom.

Pretpostavka je da će 27-godišnji fudbaler zameniti Maksima Muhina, prošlog leta angažovanog iz grtadskog rivala Lokomotive, a oni koji dobro poznaju Sašu sigurni su da će se brzo nametnuti treneru Vladimiru Fedotovu. Možda već za nedeljno gostovanje Nižnji Novgorodu.

Izabrane vesti

Zdjelar je pametan vezista. Nivo fudbala koji prikazuje omogućava mu da se kvalitetno brani, istovremeno bude kreativan. Izuzetno pametan fudbaler. Sašine karakteristike odgovaraju stilu CSKA. Siguran sam da mu prilagođavanje na novu sredinu neće biti potrebno. Odmah će početi da igra“, uverava Bojan Pančo Ostojić, agent koga su ruski novinari kontaktirali u nameri da se raspitaju o još jednom Srbinu na VEB areni.

Prethodno je stigao Milan Gajić po isteku ugovora sa Crvenom zvezdom, dok će CSKA platiti Partizanu 500.000 evra.

Znam da ima ponude iz pet najjačih liga Evrope. Razmišljao je o njima, ali su po svemu sudeći uslovi CSKA bili najubedljiviji. Rusija može Zdjelaru da bude odskočna daska, da sa dve ili tri sezone odatkle ode u neko jače takmičenje“, procenio je menadžer Ostojić.

Posle prva dva kola Premijer lige Rusije, CSKA je lider na tabeli, kao jedini tim maksimalnog učinka.


tagovi

CSKACSKA MoskvaFK PartizanSaša ZdjelarBojan Ostojić menadžer

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara