Komentari na vest

Promašaj godine u režiji Filipa Malbašića (VIDEO)

Ђ

Ђорђе

pre 5 meseci

Дешава се, ништа страшно. Више ме брине то што Кембел не зна шта ради на терену. Требало је на онаквом терену увести прво Вукића, па онда К, Вукић долази себи све више и почиње да бива све бољи, К мора да више служи тиму, а не да још неко из Воше мора и њега да пази. Ајд сад на победу на крову, па да чекате деда-мраза.
V

Voša55

pre 5 meseci

Slažem se... I mene Malbašić nervira svojom igrom... ali on zna fudbal.. i trudi se maksimalno.. jednostavno ga sada neće lopta.. možda treba biti strpljiv ... sačekati ga.. da se vrati u formu pre odlaska u inostranstvo... bio bi super pojačanje.. mi navijači Voše... trebamo da mu pružimo podršku
K

Kalča

pre 5 meseci

Promašaj je on veliki, po svim parametrima... Sprdačina, na više načina.
v

vujadinsavic

pre 5 meseci

Mogu da zamislim na šta ti licis
P

Pogodiće

pre 5 meseci

Kakvi su nam tereni i ne čudi me da se ovakve situacije dešavaju... Na terenima na kojima igraju naši superligasi,niti će biti fudbala,niti publike,a I sve manje igraca,koji će moći da svoj talenat da nadograde.. Stvorimo prvo uslove,pa onda očekujemo,neke rezultate u Evropi..
S

Srpska Atina

pre 5 meseci

Malbasa je danas nadmasio i promasaj Lemija iz BG Lokomotive...
D

DonVitoMAMLAZ

pre 5 meseci

Nećevda može! Najveći promašaj decenije u SLS je promašaj Nedajea, kada je protiv Čukaričkog pao preko lopte na 1 m od gol linije! Nedaje je car promašaja, svi ostali su samo čisti imitatori jedinstvenog Nedajea! Čak je i Kulibali bio igračina za ovog Nedajea!
C

Chiske1

pre 5 meseci

Rame uz rame sa ovom situacijom

VecaBg1971

pre 5 meseci

a snimak sa mobilnim telefonom iz devedesetih
B

Baki91

pre 5 meseci

Ali što malbasic širi ruke nakon promasaja
M

Marledjani

pre 5 meseci

Bukvalno deblo, zardjalo, matoro sa velikom platom. Služi nicemu; ako je nekako moguce da mu platimo da ode više iz Vose
C

Chiske1

pre 5 meseci

Nemaj tako, vidi se da je doslo do zamora materijala, plus sto je i u glavi izgleda negde drugde. Neka depra ili sta vec ne znam ali nesto jaaako ne stima sa Malbasom. ALi taj covek jeste dobar fudbaler. I treb mozda malo spustiti loptu.