Promašiš penal u 90. minutu za pobedu, tako se najlakše ostaje bez titule (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 14.10.22. | 04:38

Tragično veče na Monumentalu Hose Fijero - 1:1

Nedelje potpnunog posrtanja iza su Atletiko Tukumana, a sve to je kompletiralo katastrofalno veče protiv Rosario Sentrala - 1:1 (0:1).

Ekipa Lukasa Pusinerija i ali i gledaoci na Monumentalu Hose Fijero prošli su kroz šokantnih 90 minuta utakmice. Rosario je vodio evrogolom Buananotea od 25. do 85. minuta utakmice, kada je izjednačenje domaćinu doneo Ignasio Puč, posle odličnog centaršuta Isnalda. Veliki pritisak igrača Atletika urodio je plodom u samoj završnic, pa je dosuđen jedanaesterac nakon igranja rukom Žonata Kandije. Odgovornost je preuzeo Ramiro Karera, ali je njegov udarac uspeo da ukroti odlični Gaspar Servio, pa je ostalo razočaravajućih 1:1 za domaćina.

Izabrane vesti

Atletiko se tako praktično oprostio od borbe za šampionski trofej, pošto ima tri boda manje i utakmicu viđe od razigrane Boke Juniors.

Ekipa iz Tukumana je napadala praktično čitavu utakmcu, meč je završila sa 66 odsto lopte u svom posedu, a u završnici joj je put ka preokretu otvorio crveni karton Marsela Beniteza 78. minutu utakmice. Na kraju je sve bilo na tacni domaćim igračima, ali nije došlo do promene rezultata.

Posle dve utakmice posta u golgeterski ritam se vratio i najbolji strelac argentisnkog prvenstva Mateo Retegi, koji je sa dva pogotka bio najzaslužniji za sigurnu pobedu Tigrea nad Njuelsom u gostima (2:0).



tagovi

Atletiko Tukuman

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara