(© Star sport)
(© Star sport)

Promene na Karaburmi: Kostadin Terzić i Andrej Mrkela uz Minića

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.12.22. | 22:58

Stefan Babović potpredsednik OFK Beograda

Teški dani za OFK Beograd. Uz nadu na Staroj Karamburi da će biti bolji. Klub je trenutno u Srpskoj ligi „Beograd“, što je treći rang takimičenje u fudbalskoj piramidi, međutim, posle Skupštine na kojoj su izabrani novi rukovodici postoje uveravanja kako će se stvari promeniti.

Umesto Dušana Petkovića, koji je nedavno završio misiju, predsednik Romantičara biće Momčilo Minić. Pasioniranim ljubiteljima fudbal poznat kao funkcioner OFK Beograda u periodu kad se takmičio u eliti.

Izabrane vesti

Minićevi saradnici, u svojstvu potpredsednika su Stefan Babović, nekada i sam prvotimac OFK Beograda, kasnije kapiten Partizana, u međuvremenu i reprezentativac naše zemlje; kao i Kostadin Terzić (ranije angažovanog u FS Srbije), sin Zvezdana Terzića, generalnog direktora Crvene zvezde, ranije i samog funkcionera OFK Beograda.

Prema saznanjima Sport kluba, upravo će sa šampionom Srbije OFK Beograd blisko sarađivati. Dogovorena je da crveno-beli igrački pomažu tim sa Stare Karaburme.

Skupština je za novog generalnog direktora izabrala postavljen Stevana Višnjića, a za sportskog direktora Andreja Mrkelu, sin Mitra Mrkele, sada na poziciji sportskog direktora Crvene zvezde. Andrej Mrkela je igrao i z OFK i za Crvenu zvezdu.

U Upravni odbor ušli su: Irina Popović, Zoran Mitrović, Nenad Đorđević, Miroslav Ivanović, Marko Miljković Cici i Dušan Tomašević.

 


tagovi

Srpska liga BeogradOFK BeogradAndrej MrkelaKostadin TerzićStefan BabovićMomčilo Minić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara