Propade transfer!? Ode Sančo, ali u Švajcarsku

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.08.20. | 10:07

Mančester zakasnio

Nikad nije bio bliži Mančester junajted Džejdonu Sanču, ali se ponovo udaljio od engleskog krila. Tačnije, jedan od najboljih fudbalera Borusije je i fizilčki i statusno sve dalje od Old Traforda, pošto je transfer u Englesku na klimavim nogama. Možda čak i propao.

Klub iz Dortmunda postavio je 10. avgust kao poslednji rok do kad može da proda Sanča. I to po ceni od 120.000.000 evra. Razlog što je baš današnji dan odredio završnim leži u činjenici da počinje pripreme za narednu sezonu i želi kristalno jasnu situaciju da li krilni napadač ostaje ili ide.

Izabrane vesti

Sudeći prema dešavanjima od ranog jutra od megalomanskog posla neće biti ništa. Borusija je potvrdila da se Džejdon Sančo nalazi na spisku putnika za Švajcarsku, gde će Milioneri u mestu Bad Ragac brusiti formu za početka narednog takmičarskog ciklusa. Što bi trebalo da znači da je transfer u Mančester propao, jer vreme curi, rok ističe, a Crveni đavoli nisu ni blizu zatvaranja finansijske konstrukcije po kojoj bi dobili pojačanje.

Da Sančo, zasad, ostaje član žuto-crnih može se zaključiti i po tome što je sportski direktor Borusije Mihael Cork najavio obraćanje javnosti. Očekuje se da funkcioner kluba saopšti kako su svi rokovi prošli i da Sančo definitivno ostaje na Vestfalenu, za koji je vezan ugovorom do juna 2022.

Doduše, kako para vrti gde burgija neće, tako i principi o nepokolebljivosti mogu da se promene ukoliko Mančester junajted zaista čelnicima Borusije donese 120.000.000 evra. Ostaje pitanje kad i po kom modelu bi se zaključio posao, ali kako se u ovom trenutku čini on je daleko od realizacije. Pojedinci su čak uvereni da je propao.



tagovi

Džejdon Sančo

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara