Ninković (© MN Press)
Ninković (© MN Press)

Propala šansa za Džigija u Seriji A

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.10.20. | 12:08

Ostaje u Askoliju

Krotone u Seriji A, Nikola Ninković u Seriji B. A mogo je srpski internacionalac da se vrati na veliku scenu, samo da su se kockice poklopile u foto-finišu prelaznog roka.

Krilni napadač Askolija bio je na ceni minulog vikenda, pominjalo se da su koplja na transfer pijaci ukrstili gradski rivali Kjevo i Verona, potom je u ponedeljak plasirana informacija da ga želi povratnik u elitni rang, Krotone, da bi sinoć propala mogućnost da izdanak Partizanove škole promeni sredinu.

Izabrane vesti

Dve verzije su zašto posao nije realizovan.

Prema prvoj, gazda Akoslija, Masimo Pulčineli je zacepio visoko obeštećenje i to je u doba ekonomske krize odvratilo čelnike Krotonea da insistiraju na potpisu, iako igrački vrednuju popularnog Džigija, smatraju da bi bio pojačanje u borbi za što bolji plasman u Seriji A .

S druge strane, prema informacijama iz Italije, sam Ninković je odbio da pređe u Krotone. Ako je verovati vestima sa "čizme", Askoli je prihvatio ponudu novog člana Serije A, vrednu 700.000 evra na ime obeštećenja, plus Mustakijo iz Juventusa, ali pošto Nikola nije bio za opciju promene kluba, Krotone se pred zatvaranje pijace povukao iz pregovora.

U svakom slučaju, sezona je počela, Nikola Ninković još nije odigrao zvaničnu utakmicu za Askoli, za koji je vezan ugovorom do narednog leta.


tagovi

AskoliNikola NinkovićKrotone

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara