Proradio Partizanov super tandem: Orlićima samo bod

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.10.19. | 20:24

Rumuni odoleli u prvom meču prvog kruga kvalifikacija za Prvenstvo Evrope selekcija do 19 godina – 1:1

Početak je mogao rezultatski da bude bolji, ali omladinska reprezentacija Srbije i dalje ima više nego realne šanse da se domogne elitne runde kvalifikacija za odlazak na Prvenstvo Evrope. Tim Ivana Jevića je tokom današnjeg duela sa odgovarajućom selekcijom Rumunije dominirao, stvarao šanse, ali je na kraju morao da se zadovolji bodom – 1:1.

Dakle, omladinska reprezentacija Srbije će težim putem krenuti ka konačnom cilju. Posebno ako se ima u vidu da će Orlićima u Staroj Pazovi rival biti i Španija.

Izabrane vesti

Srbija je danas, na stadionu Čukaričkog, bila bolji rival. O tome svedoče i statistički parametri koji kažu da Rumuni nisu uputili šut u Mićovićev gol u prvom poluvremenu. Bio je to period srpske dominacije. Međutim, Rumuni su se branili sve do 31. minuta. Tada je proradio Partizanov super tandem. Posle odlične akcije i prodora Filipa Stevanovića na pravom mestu je bio Lazar Pavlović i doveo Srbiju u vođstvo.

Međutim, prvi put odbrani našeg tima pala je koncentracija u 48. minutu. Dovoljno da Mikulesku pokaže spretnost i, ispostaviće se, postavi konačan rezultat.

U drugom meču dana Španija je rutinski slavila protiv Litvanije (2:0). Naredni meč selekcija Srbije igra u petak protiv Litvanije.

KVALIFIKACIJE ZA EP U19 - 1. kolo

Utorak
Španija - Litvanija 2:0 (1:0)
Rumunija - Srbija 1:1 (0:1)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara