Proradio tandem Radulović-Mituljikić! Javor slavio u Inđiji

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.11.21. | 15:10

Zvezdina filijala posle dugo vremena zabeležila trijumf – 3:1

Grafičar je uhvatio jednu od poslednjih slamki u borbi za opstanak. Zvezdina filijala, posle sušnog i teškog perioda, uspela je da iza juga Marakane savlada Kabel i ružičastim nijansama oboji sumornu jesen – 3:1 Neće biti zadovoljni na Senjaku rezultatima tima Boška Đurovskog, međutim sa druge strane delimično zadovoljni mogu da budu ljudi iz Zvezdinih kancelarija. Jer kada god Grafičar pobedi u gro kadru su projekti kluba.

Peti prvenstveni trijumf Ljubičasith režirao je oproban tandem Andrija Radulović – Jovan Mituljikić. Momak iz Kotora je doveo Grafičar u vođstvo u drugom minutu, da bi sredinom drugog poluvremena napravio potez meča. Divno je na gol aut liniji izbacio driblingom iz igre direktnog čuvara i uposlio Jovana Mituljikića za novo vođstvo domaćina.

Izabrane vesti

Bio je to četvrti pogodak u sezoni Jovana Mituljikića, koji je na poluvremenu meča zamenio brata blizanca Nikolu. Pokazao je jedan od braće iz Negotina da se sa pravom nada šansi u prvom timu tokom zimskih priprema. Imao je i jedan lep prodor, kada je u finišu meča inicirao crveni karton za igrača Kabela. Posle toga trijumf je podebljao Golijanin.

Posle inicijalnog vođstva Grafičar nije dominirao, gosti iz Novog Sada su se prenuli, imali veći posed. I sasvim zasluženo stigli do izjednačenja.

Ipak, ulaskom Jovana Mituljikića i dobrim raspoloženjem Andrije Radulovića, Grafičar je preuzeo kontrolu i na kraju došao do tri boda.

Javor je pokazao da se neće predati u borbi za direktan plasman u elitu. Ivanjičani su slavili na terenu lidera Inđije i vratili se na treće mesto – 2:0.

Golovi odluke postignuti su u drugom poluvremenu. Posle odličnog šuta Luke Lukovića, loptu je samo zakačio Tanko. Dovoljno da ona prevari golmana Inđije i završi u mreži. Konačan rezultat postavio je Lakić-Pešić.

 PRVA LIGA SRBIJE – 19. KOLO

Subota

IMT - Radnički Sremska Mitrovica 1:1 (0:0)

Timok - Mladost Novi Sad 0:1 (0:0)

Zlatibor Čajetina - Budućnost Dobanovci 0:2 (0:1)

OFK Žarkovo - Rad 0:1 (0:1)

Mačva - Loznica 0:1 (0:0)

Nedelja

Grafičar - Kabel 3:1 (1:1)

Inđija - Javor 0:2 (0:2)

Bačka - Železničar 2:2 (1:0)



tagovi

GrafičarJovan MituljikićAndrija Radulović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara