Komentari na vest

Prva zvezda Artetinog Arsenala – Edegoru novi ugovor i status najplaćenijeg igrača

С

Сербона

pre 8 meseci

Одегард је сјајан и као ихрач и као лидер на терену, прави карактер за капитена. Полако се гради одличан тим, једина лоша ствар је Хаверц. Сербона је рекао да ће то бити ужасан промашај и прије доласка дотичног, када су га овдје поједини ликови дизали у небо, а сада је свима јасно да је Хаверц груба грешка Артете (пошто је он инсистирао на његовом доласку, а Еду је преферирао Лукаса Пакету који је милион пута бољи играч од господина анемичног).
c

come on arsenal

pre 8 meseci

Arsenal je teško opljačkao Real, za male pare im je uzeo, jednog najboljih igrača u Premier ligi a ovakav Odegard bi Realu, bio pola tima. Arsenal je sa svim produžecima ugovora, najvažnijim igračima i dovođenjem Rajsa, Timbera i Raye, napravio, jedan od najboljih poslova u istoriji kluba a i lige. Ono, što kvari taj utisak su 2 stvari: prva - kupovina, tj. debelo preplaćivanje, anemičnog Haverca, kojem ne vidim mesto u timu i ulogu u igri; druga - ne dovođenje, klasičnog, dominantnog i proverenog špica, sa 25-30 golova u sezoni, što u ovakvom potentnom timu Arsenala, ne bi, bio težak posao, tu mislim na Ajvan Tonija ili Vlahoviča, koji bi doneli, još jedan novi kvalitet na terenu, ono što Haland, donosi Sitiju. Dugoročno, Arsenal će biti sila u Evropi i ma Ostrvu, jedino, što ih trenutno koči u tome je Pep Gvardiola, ode li, na kraju ove ili sledeće sezone, Arsenal će dominirati dugo gofina a verujem, da su obe sezone, mnogo bliži tituli, nego što su bili u prošloj sezoni.
D

Džordan Maca Pikford

pre 8 meseci

Ako je Arsenal opljačkao Real, šta li je tek Čelsi uradio Arsenalu kad im je prodao ašov za 80 miliona? Onda se na to priključio Havercov menadžer i izmuzao dodatnih 20 miliona po sezoni za tu alatku i bog zna kakvu proviziju za sebe. Poslujete za desetku
M

Mislis ako i kada ode Pep,

pre 8 meseci

City ce igrati vez trenera?, haha oce al juce ..Docice na mestu Pepa neko ko je od Artete bolji 5x .
P

Pfff

pre 8 meseci

Havertz ne uzima 20 mil po sezonu, nema sanse. Mozda i jeste najplaceniji igrac Arsenala ali to je negde oko 16.5milliuna, spored capology.com. Ali placa fudbalera je tesko pogoditi, jer klubovi ne objavluju kao recimo NBA. Sve je to nagadzanje u sustini. Po meni Havertz ne uzima vise nego sto je kod Celzija, Arsenal ne dava takve plate, mislim da uzima negde oko 13-14.
S

Soprano

pre 8 meseci

Opet cu napisati i ponoviti.... Pratite samo Arsenal i Barselonu u Ls... To je sasvim druga prica od prosle sezone...
R

RealNo1

pre 8 meseci

Само не знам на коју је фору Хаверц добио оволики уговор.

Mitch

pre 8 meseci

Arsenal jako dugo nije izgledao ovako dobro. Napokon vuku prave poteze.
/

////

pre 8 meseci

Arsenal je napravio strasan potez kada ga je doveo iz Reala momak je pokazao da je strasan igrac jedan od najboljih na svetu na svojoj poziciji. Arsenal radi odlican posao sa glavim igracima su produzili ugovore mislim da su ove sezone jos jaci nego prethodne u prvih pet kola nijesu blistali ali ipak imaju 4 pobede i jedan remi a mogu jos dosta bolje da igraju mozda je jedina greska dovodjenje Haverca ali treba se sacekati jos da se vidi da li je promasaj ne moze se na osnovu par meceva suditi.
T

Tobdzija iz Knjazevca

pre 8 meseci

Kakav potez arsenala. Produzeni svi ugovori. Tim mlad i u punoj snazi. Konacno arsenal radi prave stvari produzava ugovore a ne poklanja igrace protivnicima. Odegard mozda prve sezone nije bio na nivou ali prosle i ove decko igra brutalno. Sto bi neko rekao pre neki dan ako ga puste i daju malo prostora da sutne to j 80% gol . Posle De Brujnea najbolji igrac na toj poziciji u PL.
G

Gost300

pre 8 meseci

Kad je bio na pozajmici,za mene onako,nista specijalno,cak sam mislio da je Sebaljos bolji igrac,medjutim djecko je igracina i uz sve to djeluje potpuno posveceno,trci,grize za nekog ko je ustvari majstor sa loptom.Arsenal bas ozbiljno radi,produzio ugovor sa svim glavnim i mladim igracima,doveo mladog i odlicnog Rajsa,Timbera,Raja top,kad sam skoro vidio zadnju Vengerovu ekipu i ovo sad,kao da je prosao jedan vijek,a ne par godina...COYG
H

Haverc

pre 8 meseci

Ima 20 miliona, strasnoo
A

ARSENAL do smrti

pre 8 meseci

Mozda i jedina greska uprave i Artete. Umesto spica razbijaca i das prostor Smit Rowu ti dovedes ovo drvo. Ruku na srce u Leveru je kidao i nadao sam se da takvu neku igru moze Arteta da mu izvuce ali deluje mi da je novi Ozil.
G

Gost300

pre 8 meseci

Kamo srece da on bude pola od Ozila iz prvih godina kad je dosao,on trenutno nije ni u rangu Runarsona...
A

Arsenal do Smrti

pre 8 meseci

Mislio sam na Ozila koji se vukao na kraju karijere u Arsenalu i cekao da kapne lova .
G

Gost300

pre 8 meseci

Po meni je ovaj gori i od tog Ozila,on je bar bio majstor,znao je i bljesnuti,od ovog bas nista ne ocekujem,jer nema nista,sut,centarsut,podvaljivanje lopte itd...