Komentari na vest

Prve projekcije Ančelotijevog Reala - bez Ramosa, Varana, Modrića...

M

Maestro

pre gotovo 3 godine

Morali bi da dovedu po jedno vrhunsko pojacanje u svakoj liniji tima i da ih potom uklope u celinu jer ova ekipa deluje dosta tanko…
J

Jashtaman

pre gotovo 3 godine

Svake godine Modrić ili odlazi ili kao klupa pa bude najbolji igrač Reala. Nadrealno mi je toliko nepoštovanje čoveka koji nosi ogru Reala već 6,7 godina.
M

Markooo12

pre gotovo 3 godine

Ovo su gluposti, Anceloti ima svoju taktiku sa 2 napadaca i nece je menjati. Igraci koji se ne budu prilagodili taktici morace da idu. Za Jovica je odlicna stvar, jer sa Benzemom moze odlicno da se uklopi.
E

El Stefanel

pre gotovo 3 godine

Real ako misli da napada titulu i LS mora dovesti super napadaca/krilo. Azar je neupotrebljiv i povrede su ga unistile. Nije Realom problem ni odbrana koliko je napad jer Benzema se mora rasteretiti malo. Asensio takodje mora vise da igra. Kakvu su gresku napravili sto su se rastali sa Hakimijem i Teom Ernandezom.
S

Snowman

pre gotovo 3 godine

Ovo smejurija ekipa, zato sto je istekao rok upotrebe, sve igraci u 30+, nema od njih nista, zato je dovucen Anceloti covek da je na visokom nivou i dalje ne bi radio u Napoliju i Evertonu.
U

U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Real ce sigurno dovesti jos jednog stopera, kunde ili tores. Militao je 2.delom sezone pokazao da i te kako zaslužuje prvih 11. Ne moze modric vise svaki mec da igra, treba konacno neko da ga odmeni, a luka ce biti tu da pomogne, puni 36 uskoro. Isko je bio jedan od kljucnih igraca kod ancelotija, tako da njega ocekujem znatno vise na terenu.
X

Xexexe

pre gotovo 3 godine

Real dovodi ovog leta Mbappea i Koundea a vi kako god zelite komentarisite :D
V

Veci

pre gotovo 3 godine

U kojoj dimenziji Karvahal može da vredi 70 miliona?
G

Gost1204

pre gotovo 3 godine

Nece nista osvojiti,stariji igraci, zasiceni,slede teske godine za Real
A

Arnautovicc888

pre gotovo 3 godine

Pogledajte vi samo godine ovih fudbalera i sve ce vam biti jasno... Mendi Militao i Odegard jedini koji su buducnost ostalo sve dom penzionera, 29+.... Sad mi je svanulo pred ocima, Perez je doveo Ancelotija za 6 mil godisnje da izvlaci poslednje atome snage ovih matoraca i da kad skupi kes i dovede Halanda Mbapea Kamavingu De Lihta sutne njega i vrati Zidana.... Real nista sa ovim timom uraditi nece a za god-sve vise ni cent nece moci da uzmu za jjih jer ce doci u penziju, bolje sad prodati sve dok moze da se uzeti novac Kazemiro 80 mil Varan 70 mil Karvahal 70 mil Azar 50 mil Bejl 20 mil Benzema 30 mil Isko 30 mil Kros 40 mil Marselo 20 mil Kurtoa 35 mil Mariano Diaz 25 mil Brahim Diaz 25 mil Borha Majoral 25 mil Ukupno 520 mil Dovesti: Mbape 100 mil Sanco 80 mil Pogba 50 mil Kamavinga 40 mil De iiht 90 m Hakimi 50 mil jer im inter duguje za transfer jos Donaruma 0 Ukupno 410 mil De Liht 90 mil Donaruma 0 Alaba vec stigo- 0 mil Ukupno
N

Napapijri

pre gotovo 3 godine

Trebao je perez tebe da angazuje covece kako bi ti to dobro ukomponovao!!! Kakav anceloti 0 od trenera sta on zna i da ne zaboravim PREVARA od trenera
A

Allianz

pre gotovo 3 godine

Ma mogu oni još da nabiju cene svim ovim igračima koje si nabrojao, samo što toliko ni jedan klub neće da plati. Sve ovo što si izračunao, smanji za pola i to je to.

Darko007

pre gotovo 3 godine

Mancester kad bix uzeo Varana bilo bi super,samo da nema vise Lindelofa u prvih 11...
G

Goster

pre gotovo 3 godine

ako su im Rodrigo,vibisijus,reinier i odegard budućnost kluba mislim da neće ni ligu konferencija osvojiti...jednostavno niko od njih nije pokazao nista vauu za klub nivoa Real Madrid,azar i Bejl ako prograju kako znaju biće super ali sve to zavisi od povreda i želje njihov kvalitet nikad nije bio u pitanju
K

Kostakurta

pre gotovo 3 godine

Bejl rezerva u Totenhemu a u Realu starter... Daleko su dogurali
Z

Zizuu

pre gotovo 3 godine

Pa nije valjda da ce opet kao prosle god da raspodaju mnogr igrace a da niko nece doci... Ako vec pustaju Varana za 70 mil nek dovedu bar De Lihta ili Pau Toresa ili Kundea kao zamenu i Pogbu.. Kurtoa-Karvahal-Varan-De Liht/Torres/Kunde jedan od njih-Alaba/Mendi-Kazemiro-Pogba-Odegard-Azar-Benzema-Bejl deluje pakleno ako su svi na 100 posto...

de asis moreira

pre gotovo 3 godine

trebaju doteraju krosa i kazemira a dovedu malog puca iz barse i nekog domaceg klinca dm.takodje da se rese azara bejla i benzeme jer nema tu vise motiva.sl sezone mogu samo gori da budu.vinisius je takodje ispusena lula,decko je brz al mnogo glup.samo asensia luku i odegara ostaviti
Q

Qyqyq

pre gotovo 3 godine

Vinisijus kao mesi mozda i bolje...dajte ljudi..
a

alex88

pre gotovo 3 godine

Moze Bale I Hazard da pokidaju sledece sezone kod Ancelotija. Samo da ih zaobidju povrede. Bale je u ovoj polusezoni pokazao kako moze da bude dominantan, samo kad hoce. Alaba je zvijer od igraca. Al Ramos je Ramos. Sto se tice Jovica, od njega nema ljeba, jer nije klasa za Real Madrid.
g

gost133

pre gotovo 3 godine

Alaba nije stoper nego je lijevi bek. Na stoperskoj poziciji je zavrsio jer ga je Davies izgurao sa LB a u sredini su Kimmich i Goretzka kad su zdravi pa su onda Alabu koji je Bayernovo dijete i jedan od najiskusnijih stavili na poziciju stopera. Ali ove sezone je dovoljno pogledati koliko golova je primio Bayern sa Alabom kao stoperom i sve je jasno. Realu je bolje da ga stavi na LB i Ramosa zadrzi kao stopera.
h

handycam

pre gotovo 3 godine

Po mom misljenju sve je na Luki sada, pojavi se 1h pre prvog treninga, ostani 2h posle treninga, idi kuci povedi licnog trenera radi ceo dan. Ustani sutra ako nemas trening ti idi treniraj, kad udjes u igru igraj kao da ti je poslednji mec u karijeri i da moras gol da das, samo RAD RAD RAD i sigurno nece biti neuspeha, ako ne u Realu, onda ces barem pokazati i ostalima da si vredan igrac i da zasluzujes sansu.
M

Mitro

pre gotovo 3 godine

Nažalost od tog posla nema ništa, on bi se najradije penzionisao sutra…
G

Gladiola

pre gotovo 3 godine

Jović ako je pametan tako će i uraditi. Ovo mu je poslednja šansa da se vrati na pravi kolosek, inače ako nastavi ovako za godinu, dve neće ni Zvezda hteti da ga uzme na pozajmicu.
G

GostLazar

pre gotovo 3 godine

Cekaj, kad je igrao sad u Ajntrahtu, nije postigao mnogo golova, ali da li si gledao kako se gradi, cuva loptu i dodaje. Decko se bori, kako god vi zvali to, ali nece niko sigurno da skloni Silvu koji igra sezonu zivota i da Jovicu da igra. Igrao je tek toliko da ne ispadne iz forme, sad se vraca i pruza mu se prilika. Ima ugovor, jaku platu i sigurno ga nece tek tako pustiti. Pa ni Odegard nije oteran, a godinama ne igra u prvoj postavi. Polako, svakako mu se treba pruziti sansa. Daj Boze da on i Mitar zaigraju konacno, uz Vlahovica i Jovelju koji ce tek da eksplodira, mi nemamo briga. Samo malo podrske i vere u nase fudbalere.