Prve projekcije Ančelotijevog Reala - bez Ramosa, Varana, Modrića...

Vreme čitanja: 2min | čet. 03.06.21. | 11:43

Marka tvrdi da Luku Jovića čeka nova šansa...

Novi trener, novi momenti, nova pravila, naposletku i novi tim. Karlo Ančeloti tek što je preuzeo Real Madrid, a španski mediji počeli su da mu "kuju taktiku" i sastavljaju startnih 11. Ništa neobično, odgovor na pitanje kako će Kraljevski klub izgledati i igrati u drugom Karletovom mandatu traže mnogi, pa otuda madridski AS pokušava da to donekle predstavi svojim čitaocima.

U pitanju su prve projekcije i veliko je pitanje koliko su tačne, ali svakako jesu interesantne.

Izabrane vesti

Na prvi pogled u oči upada štoperska linija bez Serhija Ramosa. AS danas piše kako je razvod Reala i dugogodišnjeg kapitena sve izvesniji, pa je partner Edera Militaa u središtu odbrane u ovom slučaju David Alaba. Iz priloženog se da uočiti da nema ni Rafaela Varana. O njegovom odlasku sa Bernabeua posle deset godina sve glasnije se govori i očito da i madridski list veruje u takav razvoj situacije.

Bekovske pozicije rezervisane su za Ferlana Mendija i Danija Karvahala, a pozicija zadnjeg veznog za Kazemira - očekivano. AS još predviđa da će kod Ančelotija partner Toniju Krosu u srcu terena biti Martin Edegor.

Iz jučerašnjih izjava sa predstavljanja italijanskog stručnjaka da se zaključiti da će krilne pozicije biti rezervisane za Gereta Bejla i Edena Azara, odnosno da Karim Benzema ostaje nedodirljiv u samom špicu.

Današnja Marka analizirala je 30 igrača koji bi trebalo da se nađu na prvom treningu uoči starta nove sezone i na tom spisku nalazi se i ime našeg Luke Jovića. U tekstu se kaže da će srpski golgeter konačno dobiti pravu šansu da pokaže da li je materijal za Kraljevski klub...

Zanimljivo da AS nije pronašao mesta u startnih 11 za Brazilca Vinisijusa, za koga je Ančeloti juče rekao da od njega želi da napravi igrača u rangu Lea Mesija (ili čak boljeg), odnosno za Luku Modrića, čija su klasa i prava forma po mnogima i te kako potrebni Madriđanima.



tagovi

Karlo AnćelotiMartin Edegor

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara