Komentari na vest

Prvi zimski rezovi u Humskoj: Štuliću odrešene ruke u potrazi nove sredine

O

Odma ga

pre preko 2 godine

se otarasiti pa taj vise nije ni za profesora presao je 18 god.
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

ko koga gde ima, ko koga gurne , ko se sa kim zan,tali,to je nas fudbal Uzmes jednog ovakog balvana i guras i lomis,krsis sve pred sobom Ubacujes u U15,17,19 .i onda se mi pitamo jedan dan sta i ko je ovo ? ovo najveci talenat te generacije ?
S

Soko

pre preko 2 godine

Imamo I ja primedbe na upravu Ali nikako na fudbaler nikad ne mogu svi fudbaleri jednaki neko mora biti slabiji.Znam navijace koji gledaju sve utakmice putuju 200 km doniraju Klub. Po tom bi trebalo protjerat sve one Koji navijaju a nista ne doprinose klubu. Nismo svi jednaki ima I slabi.
G

Gosti

pre preko 2 godine

Gde je Isac Agyemang?
T

Trpke

pre preko 2 godine

Lik isti onaj iz dnevnjaka lik
S

STAGNACIJA

pre preko 2 godine

Dolaze li Leonardo, Fejsa i savremeni bekovi, koji znaju centrirati u punom trku? Odlaze li Bajbek, Pavlović, Holender, Lutovac, Lola, Brežančić i Miljković?
L

LL

pre preko 2 godine

Koma vrati se jos nisi najbolji....
G

Gostanko

pre preko 2 godine

A sta je sa norveskim Nejmarom i ovim napadacem iz PSG-a?
G

Gost....

pre preko 2 godine

Ovaj nije od kuma Damjanca i Ramadanija.....posle Lakcevica,Colica, Stojkovica, evo L.Pavlovica,Stulic ode .. al tu nam je hrkljus Jovic Ramadanijevo cedo.....tako ie Stanoja grbo ljudska sve unisti da ostanes zapamcen, od kad si ti dosao jednan nas nije prpdat a i kad bude videcemo svi za koji novac....tj od kad si ti tu niko nije prodat da si ga ti bacio u orbitu, ni stranci,ni klinci ni nasi iskusniji.....as i za to izgovor??
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Ne lupaj. Gdje su sad Colic, Lakcevic, Denis Stojkovic? Bruji cijela Evropa o njima? Razbijaju u svojim novim klubovima? De, ne kleveci bez veze. Ni jedan od njih se nije pokazao da je igrac za Partizan isto kao sto i Stulic i Pavlovic trenutno ne pokazuju da se na njih moze ozbiljno racunati. Ne znam za tebe, ali ja bukvalno nisam nista posebno vidio od Stulica i ako bih morao da biram izmedju njega i Milovanovica, pa i ja bih izabrao pre Milovanovica u ovom momentu. Znaci, sve cisto, sve fer. A ti ako mislis da Stulic treba da igra prije Rikarda i Milovanovica, ti se zapitaj koliko razumijes fudbal.
M

Mrki11

pre preko 2 godine

Pod hitno zahvalnice za: Smiljanica, Obradovica, Holendera, Lutovca, Miljkovica (moze sacekati juni), Brezancica, Pavlovica, Stulica. Lazar Markovic i Scekic su vec na izlaznim vratima. A to sa Bajbekom ispada da je najgluplji potez posle angazovanja Zabije i bugarskog Bebeta. Sitne greske ne vredi ni spominjati.
G

Gostinjo

pre preko 2 godine

Ne trućkaj
D

Damir Čakar

pre preko 2 godine

Uništavanje kluba se nastavlja. Teraju se deca, a produžiće se ugovori igračima sa ugovorima za pranje para. Uprava napolje!
G

Glupostima

pre preko 2 godine

nikad kraja...alo ko vama u upravi daje plati i zasto...zar nikada da se naucite...mladog igraca se salje na pozajmicu,a ne resava...pamet u glavu..zar v nije najfriskiji primer Birmancevic...ja koji pratim iz ljubavi prema klubu desavanja... na prvim priprama Birmancevica sa prvim timom video sam u njemu to nesto sto ga izdvaja iz prosecnog fudbalera...a VI STRUCNJACI GDE SU VAM OCI.
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Ne branim ovde nikoga, a pogotovo ne ovu upravu, ali objektivno ko se jos od igraca koje smo pustili pokazao u drugom klubu izuzev Birmancevica? Meni je mozda jos samo zao sto nismo vise sanse dali onom malom Sehovicu, eventualno Vlalukinu, ali svi ostali koje smo pustili su bukvalno nestali sa fudbalske scene poslije toga. I to nesto govori.
M

Ma ajde

pre preko 2 godine

Kakva banda vodi klub. Partizan ovo neće preživeti
d

djile

pre preko 2 godine

Banda je u celom sistemu drustva, u FSS, U ZVEZDI, PARTIZANU... njima je najvažnije da ispumpavaju pare.
G

Gostergelja

pre preko 2 godine

Stulic je igrac za Zonu to potpisujem.Toliko
B

Branislavvv

pre preko 2 godine

A za Štulom mogu slobodno Miljković,Obradović,Lola....i ostale vedete koje nemaju 2 utkmice cele u 2 sezone....DOVEDITE BRE BEKOVE,KAO NEKAD RUKAVINA I OBRAD IZ PRVOG MANDATA,NEKE CRNCE KOJI MOGU 3 DANA DA TRČE
I

Iskusann

pre preko 2 godine

Da je lako naci kvalitetnog beka crnca dovodili bi ga i drugi klubovi. Oni malo bolji vec su po nemackoj, spaniji, engleskoj. Tu treba imati veliku srecu pa ubosti nepoznatog a dobrog igraca jer su bekovi veoma trazeni malo je kvalitetnih danas.
P

Pfc

pre preko 2 godine

Zasto je ovaj iliev jos u klubu
I

Inforep

pre preko 2 godine

Zato sto smo na 1 mestu sa +5 u odnosu na 3 puta skuplju beogradsku steauu i igramo prolece u Evropi
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Zna se ko je najskuplji, brt, džabe spinovi. Partizan je u košarci skuplji nego Zvezda u fudbalu, brt. Ipak, ništa od titule ni ove godine. Hehehe
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

@inforep I po tebi je Iliev zasluzan za to? O Boze...
M

MikiBrđanin

pre preko 2 godine

Odlično. Nema sentimenta. Svi koji su napravili karijere, bljesnuli su odmah po dobijanju šanse. Rasprodajte škart - Holandera, Pavlovića, Štulića, Miljkovića, Brežančića, Obradovića, Lutovca pa i Natka i Meniga, oslododite sredstva za plate pa angažujte ozbiljne igrače u svakoj liniji tima - Miloša Veljkovića, Aranđela, Filipovića iz BATE-a, Radoju, Gudelja i Ljajića. Ostalo imamo. Bog da nas vidi.
G

Gosttt

pre preko 2 godine

ma kavi oni, ja bih pre usao u trku za neke igrace iz psga reala i sitiha... pa jel so ti svestan koju glupost si odvalio za dovodjenje gudelja..
L

Ljajic druze

pre preko 2 godine

Ljajic!?!?! Pa ne bih voleo ni u telepotiki vise da ga vidim u posetu da dodje.. alo Ljajic...
D

Deckonja

pre preko 2 godine

Prva skola Evrope brt 😂😂
D

Deckonja 2

pre preko 2 godine

Bogosavac,Brezancic,Srdja Knezevic,Gulan,braca Marinkovic,Borko Veselinovic,Bosnjak,braca Scepovic,Lola Smiljanic,Krneta,Stulic,Lazar Pavlovic,Vlalukin,Cucin,Obradovic,Miljkovic,Jojic,Rnic,Kokir,Sehovic i tako u nedogled brt 😂😂😂
S

Strucnjakk3

pre preko 2 godine

@deckonja sta je strucnjak hteo reci ? Isto ovako i vise mozes nabrojati u svakom klubu cak i u Ajaxu igrace koji nisu postali klasa. Veliki uspeh je da svaka generacija izbaci 1-2 extra talenta. u kom to klubu svi talenti igraci iz skole postanu igracine ? Normalno je da se probije par njih a u Zvezdi trenutno ni toga nema vi uvozite Risarie i Krstovice.
G

Gosttt

pre preko 2 godine

deckonja2 ti si nabrojao sve polaznike partizanove skole? od svih nabrojanih 5 mozda valja ili je valjalo
U

UPGRADE

pre preko 2 godine

A idu li Bražančić, Miljković, Lola, Pavlović, Holender i Lutovac?
c

cirkus

pre preko 2 godine

Bajebek sa platurinom masnom sedi i uteruje klub u ambis, jojic sa slicnom platom jos i igra (a kako igra no koment), treci levi bek prima solidnu platu ni za sta, holender placen preko pola miliona i sigurno finu platu ima da bi sedeo na klupi, ni jedan klinac ni na vidiku da se razvija i dostize neku vrednost unistavanje kluba u reziji ivice, stanoja i uprave.
s

sacuvaj boze

pre preko 2 godine

vitas i lutovac dovedeni preko huliganskih veza sa ciljem da se unovce negde
a

abc

pre preko 2 godine

Ovo je jedan od one "brojne dece" koja koštaju u "izlaznom transferu 10 miliona", zbog kojih "navodni zvezdaši" napadaju upravu Zvezde...Kao "navodni zvezdaši nisu zadovoljni rezultatima, nedostaju im deca na terenu", što je najcrnje neki od pravih zvezdaša su se upecali na ovu grobarsku mantru.
G

Gost999

pre preko 2 godine

Naravno.. Levonogi stoper, 18 godina, reprezentativac svoje zemlje nije kostao toliko hahahaha.. Jel ti krivo sto vi kad bi prodali 3 najbolja igraca zajedno ne bi dobacili do 3 miliona? A sve same igracine..
B

Bleso abc

pre preko 2 godine

Sutnja je majka mudrosti pssst.
K

Koma

pre preko 2 godine

Partizan ne može celu ekipu da proda za 3 miliona, budimo realni. Jedno su laži, drugo je realnost. Pogledaj gde je Jović, a gde vam je Mitrović. Levonogi štoper, ahahaha, ne zovu ga džabe Kosmodisk.
a

abc

pre preko 2 godine

Gost99@ Smešna priča koja prolazi samo kod klinaca, dve LŠ, tri LE, tri proleća u Evropi, ulaznice...doneli su više novca nego svi transferi iz naše lie u zadnjih 5 godina. Kreni da brojiš ko je izveo više kornera, centaršuteva, pogodio stativa to vam je jedino ostalo...
K

Koma

pre preko 2 godine

Ne kaže se šutnja, nego ćutanje. Barem mi Srbi tako kažemo
G

Gost999

pre preko 2 godine

@Koma Kakve veze imaju Jovic i Mitrovic. Jovic iz Zvezde otisao u Benfiku, pa u Ajntraht, pa u Real. Ne kontam poveznicu sa ovim tekstom? I znas sta je cudno, Mitrovic godinama na klackalici prve i druge lige, i opet ima vise golova u LS nego Jovic koji je kao u najboljem klubu svijeta, sa vrhunskim saigracima. O reprezentaciji da ne pricamo, najbolji strijelac Srbin svih vremena.. A sto se tice Pavlovica, 10mil u ligi petice, standardni reprezentativac kod vase legende, buducnost i karijera pred njim. Vasa 3 najbolja igraca po meni Katai, Ivanic i Dragovic zajedno ne mogu dobaciti 10miliona.. Mozes tu dodati i Borjana, vasu zvijezdu, opet njih cetvorica ne mogu dobaciti vrijednost jednog Kosmodiska hahahah.
G

Gost999

pre preko 2 godine

Toliko pomjerate granice i opet vas kopka za koliko je Partizan prodao igraca, koliko je prijavio transfer, da li je vise ili manje.. Zasto ne uzivate u tim uspjesima, parama koje ste osvojili tim ucescima. Zasto ne prosetate do svlacionica i uzivate u renoviranim prostorijama, mediko bloku, sali za novinare, pomocnim terenima. Mislim, tu su vam otisle pare od tih ucesca, pa vam igraci igraju za dz, dug vam raste i sl. Ne pustate najbolje igrace jer su cvrsto vezani ugovorom, iako sa svih strana stizu ponude. Nemojte se opterecivati Partizanom, mi smo ipak komsije svjetskog prvaka hahaha
K

Koma

pre preko 2 godine

10 miliona, ahahaha. Dobar vic. Jel znaš još neki? A da, karijera pred njim, ahahaha. Pa što ne dadoste platu Asanu od tolikih para? Najbolji strelac zbog koga nismo igrali EP, ali nema veze, bitan je rekord. A što ide ovaj Štula, da se nije pobio sa Stanojem?
G

Gost999

pre preko 2 godine

@sto vi ne dajete platu svojima od tolikih uspjeha? Milunovic otisao zbog plata. Borjan odlazi duzni mu ko zna koliko.. Supruge vasih fudbalera vas sprdaju da ne dajete plate.. Mitrovic nije sutirao penal za pobjedu nego da ostavi dalje u igri. Nismo otisli na EP zbog Rajkovica, nijedan jedini penal nije odbranio. Eto to je tvoja logika.. Stanoje se ne tuce sa igracima, on samo otjera. Zna se ko se mlati sa igracima, hvata za vrat, vrijedja.. I onda slucajno kad bude kamera na treningu, on slucajno daje intervju, slucajno naidje igrac s kojim je u sukobu i slucajno se pomire. A sto se tice 10miliona, treba ispitati i poslovanje Arsenala, i oni su prijavili da su Salibu platili 30miliona, nije jos ni debitovao. Sigurno nesto muljaju.. Mozda ga je nagazio saigrac pa zato ne igra za Arsenal vec tri godine hahaha..
9

951357

pre preko 2 godine

@Gost999 - Evo, ja ću odmah reći da je taj levonogi štoper koštao toliko ako mi kažeš kako to da je Laciju prihvaćena ponuda od 3,5 miliona, gde on nije prošao lekarske preglede, a onda je došao Monako, znajući da je već prihvaćena ponuda od 3,5 miliona, i rekao - ma mi smo džekovi, evo vama 3x više nego što ste prihvatili pre mesec dana, čak 10 miliona, i ne samo to, već ćemo i bonuse i procente da vam damo. Evo, objasni ovo da ima neke logike, i ja ću da kažem da je to tačno. Samo nemoj ono, birljirao protiv Astane pa mu skočila cena 3x. Jer nije i nikome nikad i neće da skoči cena 3x zbog par dobrih utakmica u LE.
G

Gost999

pre preko 2 godine

@951357 to je bilo 6 mjeseci prije. Sad u ovo ludo vrijeme igraci vrijede milioneeeee poslije dvije dobre utakmice, a kamoli poslije 6 mjeseci. Logicno da poraste cijena. A porasla je i zbog ovog sto sam gore rekao, leva noga, stoper, reprezentativac. Monako i dovodi samo tako mlade igrace. Druga stvar, malo prije njega je otisao Milenkovic, ranije Savic, ocigledno da i na konto toga imas bolju prodju, dva stopera dobra, i u treceg da se ulozi.. Pa sta ti mislis da Dinamo nije prodao masu igraca slepajuci ih uz Modrica, Mandzukica i ostale igracine, kad udjes u to lakse ti je prodati. I jos i ovo.. zasto bi neko prikazao da je prodao za 10, i na tu cifru placao porez drzavi, porez Savezu i ostale dazbine.. Zar nije logicno prodati za npr 5, prikazati da je cijena 2, a ostalo u dzep? Mislim da je dovoljno..:)
B

Barem mi srbi

pre preko 2 godine

Pa onda cuti koma sakrices puno toga sto nije za javnost.
M

Mrki11

pre preko 2 godine

Od tih klinaca najbolji utisam mi je ostavio mali Terzic. Ima tehniku i neku eksplozivnost. Ostali sem Milivanovica treba jos vise da rade na sebi da ne ufitilje. Cekam i Bazdara, klinac je extra talenat.
B

Bulevar

pre preko 2 godine

Džoni?
R

Realnoo

pre preko 2 godine

Nisam neko ko stalno komentarise ali rado citam druge komentare, ovo sto rade Par i Czv sa pustanjem mladih igraca da idu, a ostaju Lola i Krsticic (dovoljno po jedan primer, a ima ih u Partizanu malu vise, u Zvezdi sem Krsticica ne znam jel ima, ne pratim toliko), ali ovo nema nigde.. Pa i kinezi koji su 0 u fudbalu imaju vise razumevanja za svoje igrace nego mi...
h

hahahahaah

pre preko 2 godine

sta je ovo sto decku lupate minuse?
M

Mogao

pre preko 2 godine

bi na pozajmicu u neku od filijala,sto bi mu bilo skoro isto kao da je ostao u Partizanu. Tako bi i dalje bio od pomoci maticnom klubu.
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

lola ocigledno pravi lovu nekom od svog trabsfera , neshvatljivo je da lik toliko provodi u Partizanu a igra tri minuta svaku osmu utakmicu
g

giv

pre preko 2 godine

jednostavno nije kvalitet za mini Atletiko
Г

Гости

pre preko 2 godine

Тек није квалитет за Црвена - Стела Роса Аква Идеа МТС бившег првака европе и света Крцун - Звезду
ž

žnj

pre preko 2 godine

@Гости brabooo promashio si padezhy
И

Исти гост

pre preko 2 godine

Колико видим ти пропуштао часове српског језика...
P

Podrska za Terzu

pre preko 2 godine

Terza dovedi ga sad iz inata u Zvezdu da od njega napravimo drugog Radonjica dok dusmani crkavaju od muke kad i njega prodamo za par godina za 12-13 mil isto ko Radonju!
N

Nismo

pre preko 2 godine

Isti, i necemo biti, nama ne treba grobarski višak! NIKADA !!!
K

Krneta

pre preko 2 godine

Sta ne treba?
d

dr.Zvezdan

pre preko 2 godine

decko dodji u najbolji klub na celom balkanu C.Zvezdu da redovno osvajas titule i igras LS i LS,bezi iz sektaskog bunkera,tamo titule i LS nikad docekati neces u narednih 30 godina!
H

Hard

pre preko 2 godine

Doktore, kako napreduje suđenje? Još niste pobegli?
Ц

Ццоа

pre preko 2 godine

Како је теби добро на недељно јутро:D