Komentari na vest

Prvo ga ukradi Konteu iz ruku, pa mu ga dve godine kasnije donesi na noge: Kuluševski će ove zime zaigrati za Totenhem

I

Inter

pre preko 2 godine

Kad se samo setim tog prelaznog roka pre 2 godine. Kao Inter zainteresovan za Kulusevskog, a navijaci Juventusa se podsmevaju kako je to makedonski Eriksen i kako ce oni uzeti pravog Eriksena. Par dana nakon toga Paratici kao izigrao Marotu i kupio Kulusevskog, posteno ga pretplatio, a Inter uzeo Eriksena. A sad, evo Juventus se muci da se resi tog istog igraca, i ocigledno je da samo jos onaj isti Paratici moze dva puta da nasedne pa kupi makedonsku kopiju kako bi navijaci Juventusa rekli. Ovo je samo za nauk, da navijaci rivalskih timova ne treba da trce pred rudu i da se podsmevaju jer dok nesto ne bude zvanicno ne treba se zalecati sa provokacijama.
N

Neutralan

pre preko 2 godine

A eto vi ste sa Eriksenom bolje prosli
I

Inter

pre preko 2 godine

Neutralan@ da, svakako bolje nego Juventus sa Kulusevskim. Eriksen kada je napokon zaigrao kod Kontea, tada je i Inter zaigrao, i tada je napravljen najveci korak ka tituli. Druga stvar je sto je covek doziveo tu nesrecu, takav vid "povrede" da po italijanskim zakonima ne moze da igra u italijanskoj ligi. Jedan dokazan igrac kao Eriksen je manje placen nego igrac koji je pre pola godine od tog transfera bio anonimus.
T

TronX

pre preko 2 godine

Precijenjen igrac, nesto poput Saelemaekersa iz Milana..ako daju 40m za ovakvog igraca onda ovi iz Totenhema bas nemaju pojma
Z

Zoi

pre preko 2 godine

Marota je priznao da nikada nije poslao ponudu za Kulusevskog. Pracen je bio kao i svi mladi igraci koji pocnu dobro da igraju, ali niti je bio zelja Marote niti Intera. On u Konteovom sistemu u Interu nigde nije imao mesta, ali bas nigde. Momak je krilni napadac, a ta pozicija u Interu kod Kontea nije postojala. U napadu takodje nije imao nigde mesta. Na kraju cak je i njegov agent priznao da je jedino stigla ponuda od Napolija. Medjutim mediji su skloni glupostima, posebno tome da je Paratici prevario Marotu. 40 miliona za drvosecu, nije to Bepeov stil.