Nejmar i Depaj (Foto: AFP)
Nejmar i Depaj (Foto: AFP)

PSŽ drži Depaja na oku, Nejmar u ulozi pregovarača

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.03.21. | 22:11

Ali Svecima nije prioritet Holanđanin

"Voleo bih da pređem u veliki klub. Lion jeste veliki klub, ali nije u najboljih pet u Evropi. Želim da odem u klub poput Real Madrida, Barselone, Čelsija, Mančester Sitija, Pari Sen Žermena ili Bajerna", rekao je Memfis Depaj pre dve godine u intervjuu za holandski Helden. Ništa se od tada nije promenilo u razmišljanju napadača Liona. Depaj želi da napusti Grupama stadion i to će i učiniti na leto kada mu istekne ugovor sa francuskim klubom.

Čitavog prethodnog leta spekulisalo se gde bi Depaj na kraju mogao da završi. Stidljivo se javljao nekada ozbiljan kupac Milan, ali su Barselona i njegov sunarodnik Ronald Kuman bili daleko najkonkretniji u nameri da naredne sezone u svom timu imaju 27-godišnjek Holanđanina. Međutim, nisu uspeli na vreme da ga kaparišu i sada rizikuju da ga izgube, jer Memfis je interesantan još jednoj krupnoj ribi - Pari Sen Žermenu, piše ugledni Ekip.

Izabrane vesti

(8,50) Godoj Kruz (4,50) River Plejt (1,35)

Zapravo, francuski list podseća da je Depaj u dva navrata već mogao da potpiše za Svece. Prvi put još 2015. godine kada je napuštao PSV Ajndhoven. Sezonu ranije završio je kao najbolji strelac Eredivizije i dugo vagao između ponuda Pari Sen Žermena i Mančester Junajteda. Druga prilika ukazala se na zimu 2017. kada se završila Depajova epizoda na Old Trafordu - Luj Van Gal je otpušten i Memfis je morao dalje. Tadašnji sportski direktor Parižana Patrik Klajvert predložio je Memfisovo ime upravi kluba, ali su Sveci zakasnili. U Lionu su ga već "ugrabili".

Ovoga puta želja je obostrana piše Ekip, s tim da Parižanima Depaj nije prioritet.Viceprvak Francuske pre svega želi da produži ugovor sa Kilijanom Embapeom, a potom pokuša da nekako dovede i Lionela Mesija. Ali Sveci nikada nisu prestali da prate Depaja. Pre svih Leonardo koji je još u prvom mandatu u Parizu (2011-2013) ukazivao na njegov potencijal.

Ako na kraju krene po Depaja, Pari Sen Žermen će ovog puta imati i keca u rukavu – Nejmara. Ekip piše kako su dvojica fudbalera u dobrim odnosima van terena, te da je Brazilac prošle godine zvao Holanđanina na svoj rođendan.

------------------

Mozzart je spremio veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrovane igrače. Informišite se o detajima OVDE.


tagovi

Memfis Depaj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara