Gabrijel Moskardo (
Gabrijel Moskardo (

PSŽ i Brazilac od 20.000.000 evra - drugi čin

Vreme čitanja: 2min | čet. 25.01.24. | 16:16

Gabrijel Moskardo zvanično predstavljen na Parku prinčeva, ali će se pridružiti u ekipi tek na leto

Drugo pojačanje, iz iste zemlje kao i prvo, pa još po istoj ceni. Posle Lukasa Beralda Pari Sen Sen Žermen je predstavio i drugo pojačanje u zimskom prelaznom roku - Gabrijela Moskarda, plaćenog 20.000.000 evra - plus 2.000.000 kroz bonuse - od kojih će 92 odsto pripasti njegovom dosadašnjem klubu Korintijansu.

Brazilski tinejdžer potpisao je ugovor na četiri i po sezone sa francuskim šampionom, s tim da će pola godine istog 'potrošiti' u matičnom klubu, budući da ga je Pari Sen Žermen do kraja sezone vratio na pozajmicu u Korintijans.

Izabrane vesti

Pitanje je doduše koliko će i tamo 18-godišnji fudbaler moći da igra pošto će zbog povrede stopala odsustvovati sa terena tri meseca. Zbog pomenute povrede defanzivni vezista će u narednim danima biti podvrgnut operaciji stopala u Kataru, posle čega će se vratiti u domovinu i tamo se oporavljati.

Moskardo je pre potpisa dovođen u vezu i sa Čelsijem, koji je od dolaska Toda Bolija na čelo kluba već 'ulovio' nekoliko brazilskih talenata, ali je sportski direktor Parižana Luis Kampos bio rešen da obezbedi Moskardov potpis. Stoga su emisari kluba putovali u Brazil kako bi ubedili igrača, ali i lakše pronašli zajednički jezik sa brazilskim klubom što su posle nekoliko nedelja pregovora uspeli.

Brazilac je za prvi tim Korintijansa debitovao sa 17 godina ušavši sa klupe u pobedi nad urugvajskim Liverpulom u Kopa Libertadoresa i od tada je odigrao još 24 utakmice za popularni Timao.



tagovi

Zimski prelazni rok 2024Gabrijel MoskardoPari Sen ŽermenTransferiTransferi uživo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara