Milan Škrinijar (Reuters)
Milan Škrinijar (Reuters)

PSŽ kaparisao Škrinijara na leto, ali ga hoće odmah: Inter odbio 10.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | ned. 29.01.23. | 00:35

Nerazuri traže duplo više novca i uveliko tragaju za zamenom

Pomirili su se na Đuzepe Meaci sa gubitkom Milana Škrinijara, postalo je to jasno svima. Pari Sen Žermen kaparisao je slovačkog štopera za leto, ali će pokušati da ga dovede već do kraja januarskog prelaznog roka. Ipak, Inter je odbio prvu ponudu francuskog kluba i ne želi da se odrekne 27-godišnjeg defanzivca. Ili samo tvrdi pazar.

Đanluka Di Marcio u svom uobičajenom, ponoćnom terminu, javlja da je Pari Sen Žermen krenuo u ofanzivu na Škrinijara. Naime, šampion Francuske poslao je u prethodnim satima prvu zvaničnu ponudu na adresu milanskog kluba vrednu 10.000.000 evra kako bi Slovaka dobio već u januaru.

Izabrane vesti

Prema informacijama sa Čizme Škrinijarov dolazak na Park prinčeva po završetku sezone je nemonivan. Defanzivac Intera već je dogovorio lične uslove sa Parižanima oko transfera na leto. Dogovorile su se dve strane i letos, ali su Nerazuri tada odbili da ga prodaju iako su na stolu imali ponudu od 55.000.000 evra, nadajući se da će na kraju uspeti da produže ugovor sa Škrinijarom. Nisu uspeli i sada im se smeši značajno manja zarada.

Pomenutih 10.000.000 evra na Meaci su takođe odbili, traže duplo više. Da su ipak spremni na pregovore, za koje Di Marcio tvrdi da će se uskoro nastaviti, govori i informacija da u Interu već traže zamenu za Škrinija. Pokušali su sa Tijagom Đaloom i Viktorom Lindelefom, ali prvog Lil ne želi da proda na leto, dok Mančester junajted pristaje isključivo na prodaju, ne i na pozajmicu što je bila ideja Nerazura.

Škrinijar je u Inter stigao iz Sampdorije u julu 2017. godine za 34.000.000 era. U dresu Nerazura odigrao je 242 utakmice, postigao 11 i namestio pet golova, a osvojio je i četiri trofeja (Skudeto, trofej Kupa i dva trofeja Superkupa Italije)


tagovi

Milan ŠkrinijarInterPari Sen ŽermenZimski prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara