©Reuters
©Reuters

PSŽ nudi novi ugovor Ramosu, ali sa duplo nižim primanjima

Vreme čitanja: 2min | čet. 25.05.23. | 14:24

Iskusni Španac pred raskrsnicom u poslednjoj fazi karijere

Dešavanja u ovoj sezoni naterala su čelnike Pari Sen Žermena da malo preispitaju strukturu tima. Pominjalo se da bi u grupi zvezda, koja bi trebalo da napusti Park prinčeva ovog leta, mogao da se nađe i nekadašnji as Real Madrida, Serhio Ramos, ali je bivši reprezentativac Španije, prema pisanju Marke dobio predlog za produžetak saradnje na još godinu dana.

Potencijalni problem je u tome što su Parižani vremešnom defanzivcu ponudili polovinu dosadašnjih primanja (oko 10.000.000 evra), dok bi ostatak mogao da nadomesti kroz bonuse. Oni se odnose na broj odigranih utakmica, individualni učinak, ali i rezultate kompletne ekipe.

Izabrane vesti

Sve ovo je posedica prilično skromnog učinka španskog igrača u ovoj sezoni, iako je Ramos zabeležio 43 nastupa za Svece. Jednostavno, kompletan učinak odbrane, a posebno u Ligi šampiona, nije bio zadovoljavajuć, pa se u tu bledu sliku uklopio i Ramos.

Marka piše da će Ramos sačekati da se pojave zainteresovani klubovi i stave svoje ponude na sto. Saudijska Arabija se naravno pojavljuje kao moguća destinacija, ali se za sada još uvek nije pojavila konkretna ponuda. Serhio ima 37 godina i nalazi se u završnoj fazi svoje karijere, ali se veruje da još uvek poseduje dovoljan kvalitet da pravi ozbiljnu razliku u Saudijskoj Arabiji. Iskustvo, sjajna karijera i čisti papiri, koje će imati na leto, mogli bi da mu otvore put ka još jednom pozamašnom ugovoru.

Ramos je fudbalski stasao u Sevilji, a slavu stekao u Real Madridu, gde je za 16 godina odigrao 671 utakmicu i postigao 101 gol. Osvojio je pet šampionskih titula, četiri Lige šampiona i četiri SP za klubove.


tagovi

Serhio Ramos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara