Randal Kolo Muani (AFP)
Randal Kolo Muani (AFP)

PSŽ pojačao ponudu za Kolo Muanija na 80.000.000: Francuz profesionalan, ali želi odmah da ide

Vreme čitanja: 2min | ned. 27.08.23. | 18:12

Hoće li Ajntraht popustiti?

Ajntraht je ovog popodneva izvukao bod u Majncu. Randa Kolo Muani nije bio strelac, ali je verovatno odigrao svoj poslednji meč u dresu Orlova. Jer Pari Sen Žermen je poslao drugu ponudu frankfurtskom klubu za francuskog napadača, koju bi bundesligaš, uprkos inicijalnim zahtevima od 100.000.000 evra, mogao da prihvati.

Ajntraht je pre nedelju dana odbio 70.000.000 evra za reprezentativca Galskih petlova, a sadržina novog pisma iz Pariza je sledeća - 80.000.000 evra u koje su uključeni lako ostvarivi bonusi. Kolo Muani je već obavestio upravu kluba da želi momentalno da se preseli na Park Prinčeva uz napomenu da nemački mediji tvrde kao je 24-godišnjak maksimalno profesionalan poslednjih dana iako je svima jasno da je na izlaznim vratima kluba.

Izabrane vesti

Ukoliko sportski direktor Ajntrahta Markus Kreše da zeleno svetlo, papirološka administracija mogla bi da bude finalizovana u narednih 48 sati.

Iako su u Pari Sen Žermenu uvereni da će pojačana ponuda biti dovoljan za Ajntrahtov pristanak, moramo se osvrnuti i na činjenicu da su Orlovi ovog leta ostali bez Daičija Kamade i Evana Ndike, ali da im se u kasu nije slilo nikakvo obeštećenje budući da su pomenutim igračima istekli ugovori. Samim tim, frankfurtski klub ostao je bez otprilike 60.000.000 evra koje je mogao dalje da reinvestira. Iz tog razloga, Ajntraht je tvrd pregovarač je prodajom Kolo Muanija želi da stabilizuje klupske finansije.

Ukoliko Ajntraht odluči da prihvati Pari Sen Žermenovu ponudu, šampion Francuske postaće treći najveći toršadžija ovog leta i približiće se magičnoj brojci od 300.000.000 evra. Više od toga potrošili su samo Al Hilal (353.100.000) i Čelsi koji je već otišao na 417.000.000 evra.

Jeste Pari Sen Žeremen ispratio Lionela Mesija i Nejmara, ali su na Park Prinčeva stigli Usman Dembele, Benfikin Gonzalo Ramos, a napadačka linija bi trebalo da bude kompletirana momkom koji je zablistao na prošlogodišnjem Svetskom prvenstvu u Dohi, digavši sebi cenu u nebesa.


tagovi

Letnji prelazni rok 2023Randal Kolo MuaniAjntraht FrankfurtPari Sen Žermen

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara