Usman Dembele (Foto: Reuters)
Usman Dembele (Foto: Reuters)

PSŽ zadaje novi udarac Barsi: Sveci krenuli po Dembelea

Vreme čitanja: 2min | čet. 30.12.21. | 10:29

Instant reakcija pariskog kluba na vest da je Francuz odbio nastavak saradnje sa Kataloncima

Pre četiri godine pokazao je, postavivši rekord u visini obeštećenja za jednog igrača, šta je sve spreman da uradi kako bi se popeo na krov Evrope, letos još jednom demonstrirao da je bez premca na tržištu što se finansija tiče. Oba puta preko Barseloninih leđa. Istresao joj je džak para za Nejmara, oteo Lionela Mesija dok ona nemoćno gleda kako ovaj odlazi, i sada joj sprema novi udarac. U pitanju je – Usman Dembele.

Naravno, sve nakon što je sinoć odjeknula vest da je francuski fudbaler odbio produžetak ugovora sa katalonskim klubom. Dembele je navodno pokazao želju da ostane, ali je na kraju pao pod uticaj svog menadžera Muse Sisokoa i od Barselonine uprave navodno tražio 20.000.000 godišnje i dodatnih 40.000.000 samo za potpis, iako mu je prethodno rečeno da će ukoliko želi da ostane morati da pristane na smanjenje plate.

Izabrane vesti

Pari Sen Žermen s druge strane nema problema sa finansijama i može da izađe u susret Dembeleovim zahtevima. I ne časi časa. Mundo Deportivo ovog jutra donosi vest da je uprava pariskog kluba već započela pregovore sa pomenutim Sisokom, Dembeleovim zastupnikom.

Na Parku Prinčeva veruju da bi krilni fudbaler bio dobar dodatak ekipi Maurisija Poketina, uzimajući u obzir njegov talenat, činjenicu da ima tek 24 godine, te da je Francuz, zbog čega smatraju da ne bi imao problem da se uklopi u tim. Pride bi bio neki vid zamene za Kilijana Mbapea koji će po svemu sudeći pružiti ruku Real Madridu do kraja sezone. Dakle, jedina će u celoj priči izvisiti Barselona.

Dembele se u prethodne četiri i po godine namučio sa povredama na Nou Kampu, zbog čega nije u potpunosti ni mogao da pokaže zašto je Barselona za njega leta 2017. godine ispisala ček sa devet cifara. I pored toga, novi trener Blaugrane Ćavi je pokazao izričitu želju i na sve načine pokušao da ubedi Francuza da ostane u timu. Činilo se pre nekoliko dana kada je Dembele na društvenim mrežama postavio sliku grba Barselone da je uspeo u svojoj nameri, međutim, nedostatak novca u kasi bi još jednom mogao da pokvari posao Kataloncima.


tagovi

Zimski prelazni rok 2021Usman Dembele

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara