PUBLIMETRO: Mozzart Bet kupio Ronaldovu traku za lečenje Gavrila

Vreme čitanja: 1min | sub. 03.04.21. | 01:07

Gest kompanije Mozzart nije ostao nezapažen ni u Kolumbiji

Mozzart Bet je kupio kapitensku traku Kristijana Ronalda za lečenje mladog Gavrila, piše kolumbijski Publimetro.

Tamošnji portal napominje da je Portugalac bacio traku na zemlju, a onda se našla na dobrotvornoj aukciji, u kojoj je Mozzart kao dobitnu sumu ponudio 64.000 evra.

Izabrane vesti

"Odlučili smo da učestvujemo na ukciji zbog njenog humanitarnog cilja, sa snažnom željom da probudimo značaj društvene odgovornosti kod drugih ljudi, kompanija i organizacija", poručili su iz Mozzarta, a prenosi Publimetro.

U istoj vesti piše i da je taj iznos u tamošnjoj valuti iznosi oko 276 miliona pezosa, kao i da je aukcija organizovana preko platforme Limundo, zahvaljujući organizaciji "Zajedno za život". Ponuda Mozzart Bet-a je proglašena najvišom.

"Odmah smo se pridružli akciji sa željom, ne samo da pomognemo malom Gavrilu, već i da se setimo koliko je neophodno da svi budemo jedinsteni u takvim akcijama. Akcija je pokrenula celu Srbiju i nadamo se da će se svi uključiiti i pomoći u skladu sa svojim finansijskim mogućnostima", prenosi Publimetro reči direktora sektora kororativnih komunikacija kompanije Mozzart Borjana Popovića.


tagovi

Kristijano Ronaldo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara