Uroš Račić (©Starsport)
Uroš Račić (©Starsport)

Račić dobija novi ugovor, a posle...

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.09.20. | 16:38

Valensija želi da se osigura...

Isprva nije dobio šansu u Valensiji. Onda je bio poslat da se kali na Tenerife. Ni drugu godinu ugovora sa Slepim miševima nije provodio na Mestalji i činilo se da je "spakovan" za prodaju, međutim u Famalikau se Uroš Račić u potpunosti pronašao, odigrao najbolju sezonu otkako je otišao iz Crvene zvezde i čini se, zaslužio novi ugovor.

U međuvremenu plasirane su i bajke o interesovanju Mančester Junajteda - mada će se kasnije ispostaviti da tu ima i elemenata realistike - a sve kao plod zaista odličnih igara u Portugaliji.

Izabrane vesti

Prema poslednjim informacijama iz Španije do koji je došao MOZZART Sport Valensija želi da se osigura i produži saradnju sa Račićem. U pitanju je novi četvorogodišnji ugovor sa, izvesno je, većom platom i realnom mogućnošću da u tom slučaju njegova cena na tržištu skoči. Možda čak i na osmocifrene brojke...

Na Mestalji očito veruju u mladog srpskog vezistu i njegov potencijal na tržištu. Otuda ovo ne znači i definitivan ostanak u klubu. Prelazni rok traje do 4. oktobra i dobra ponuda mogla bi da odvede Račića iz Valensije.

S druge strane, minuti dobijeni u prvom kolu protiv Levantea, odnosno dva gola vredna pobede postignuta baš otkako je Račić bio na terenu govore da Havi Garsija i te kako računa na njega.


tagovi

Uroš RačićLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara