Rade Krunić: Bilo mi je teško, osećao sam se psihički loše...

Vreme čitanja: 2min | ned. 07.03.21. | 18:04

Vezista se posle prvenca u Seriji A zahvalio klubu na poverenju

Punih 30 utakmica u Seriji A je čekao Rade Krunić tokom skoro dve godine u dresu Milana na prvenac u italijanskom šampionatu. Bio je ranije strelac u Ligi Evrope ali ga nije hteo gol u Seriji A. Dugo je čekao i dočekao prvenac koji je vredelo toliko čekati.

Fenomenalnim udarcem iz slobodnog udarca, vezista iz Foče je danas otvorio Milanu vrata pobede u Veroni. Bio je to jedan od najlepših golova u Seriji A ove sezone. Odahnuo je Krunić i priznao da mu ovaj gol mnogo znači.

Izabrane vesti

Posle meča se posebno zahvalio upravi kluba koja je predvođena Maldinijem i Bobanom verovala u njega kada ga je dovela iz drugoligaša Empolija.

„Moram da se zahvalim klubu što je imao poverenje u mene. U prošlosti sam imao neke teške trenutke, osećao sam se pshički loše i nisam imao vere u sebe. Ali sada mi se sve vraća“, rekao je Krunić posle meča na Bentegodiju.

Odmenio je Krunić danas povređenog Hakana Čalhanoglua na poziciji ’desetke’ i još jednom pokazao da mu ona najbolje leži. Na tom mestu je igrao i protiv Crvene zvezde u Beogradu kada je odigrao verovatno najbolju partiju u sezoni. Ipak, u većini utakmica igra povučenije ili bliže levoj strani.

„Mogu da pomognem timu u raznim ulogama. Slušam šta mi trener kaže i dajem sve od sebe. Ovaj gol mi mnogo znači i mnogo vredi ali najvrednija su tri boda osvojena protiv jakog protivnika“.

A malo ko je očekivao tri boda desetkovanih Rosonera na teškom gostovanju opasnoj Veroni.

„Nedostajalo nam je mnogo igrača ali po ko zna koji put smo pokazali da smo prava grupa i tim. Porodica koja najbolje reaguje u najtežim situacijama“, kaže Krunić.


tagovi

Rade Krunić

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara