Banjak sa ostalim igračima i članovima stručnog štaba sluša zahteve Stanojevića (© Star sport)
Banjak sa ostalim igračima i članovima stručnog štaba sluša zahteve Stanojevića (© Star sport)

Radna etika na maksimumu: Banjak stigao pre svih stranaca, Bajbek se priključuje sutra

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.01.21. | 10:49

Ostali Partizanovi legionari od ponedelja na treninzima, Stanojević krenuo sa čak 35 igrača

Prošle su tri sedmice zimskog raspusta, pojedinci su se već uželeli fudbala. Čak obradovali pretpostavljene u Partizanu, ranije od predviđenog roka u Beograd su stigli Maki Banjak i Žan Kristof Bajbek.

Kamerunski štoper je već u Sportskom centru „Zemunelo“, od prvog dana biće na raspolaganju treneru Aleksandru Stanojeviću, koji će koliko od subote moći da računa i na tokom jeseni povređenog francuskog napadača. Za obojicu je važilo da imaju pravo na tri dana viška, mogli su komotno da se 11. januara pojave na treningu crno-belih (kad i Sejduba Suma, Bibars Natho i Takuma Asano), ali su pokazali visok stepen radne etike i doputovali u Srbiju pre vremena. Možda u nameri da poprave status, jer se traži model rastanka sa Banjakom kako bi se otvorilo mesto za angažovanje novog stranca u ofanzivi, a ni sam Bajbek nije baš siguran u očima stručnog štaba zbog učestalih povreda.

Izabrane vesti

Inače, trener Aleksandar Stanojević je okupio čak 35 igrača na početku priprema za prolećni deo sezone. Među njima je novajlija iz Voždovca Marko Živković (potpisao ugovor do juna 2023), te petorica talenata koja su igrama i ponašanjem tokom jeseni zaslužili prekomandu u prvi tim. U pitanju su golman Teleoptika Lazar Slavković (2002), napadač omladinske selekcije Marko Milovanović (2003), kao i izdanci „klase 2004“, ofanzivi Mihajlo Petković i Vanja Vlahović, kao i špic Samed Baždar (2004).

Partizan će do 15. januara trenirati u Beogradu, posle čega odlazi na pripreme u Tursku. Predviđeno je da do 29. januara tokom boravka u Beleku odigra pet kontrolnih utakmica.

Talenti priključeni prvom timu (© Star sport)Talenti priključeni prvom timu (© Star sport)

SPISAK IGRAČA PARTIZANA NA POČETKU PRIPREMA ZA PROLEĆE 2021.

Golmani: Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Aleksandar Popović, Lazar Slavković;

Defanzivci: Aleksandar Miljković, Marko Živković, Periša Pešukić, Svetozar Marković, Maki Banjak, Bojan Ostojić, Igor Vujačić, Slobodan Urošević, Ivan Obradović, Rajko Brežančić;

Vezisti: Saša Zdjelar, Aleksandar Šćekić, Bibars Natho, Milan Smiljanić, Lazar Marković, Filip Stevanović, Aleksandar Lutovac, Sejduba Suma, Lazar Pavlović, Denis Stojković, Nemanja Jović, Takuma Asano, Miloš Jojić, Nikola Čolić, Mihajlo Petković, Vanja Vlahović;

Napadači: Žan Kristof Bajbek, Filip Holender, Nikola Štulić, Marko Milovanović, Samed Baždar,:

NAPOMENA: Suma, Natho i Asano će se ekipi priključiti u ponedeljak.


tagovi

Maki BanjakŽan Kristof BajbekFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara