Pejović (© FK Radnički)
Pejović (© FK Radnički)

Radnčki sve jači: Vratio se Aleksandar Pejović

Vreme čitanja: 1min | sre. 16.06.21. | 12:55

Drugo pojačanje Nišlija ovog leta

Svakog dana jedna potpis. Prvo Nenad Lalatović kao trener, posle njega vezista Aleksandar Kovačević (novi ugovor) i golman Damir Kahriman (slobodan agent posle isteka saradnje sa Radom), a odmah za njima i vezista Aleksandar Pejović, koji je postao drugo pojačanje Radničkog u letnjem prelaznom roku.

Iskusni vezista se na taj način vratio na Čairu, gde je igrao u sezoni 2019/20, posle čega se oprobao u Sarajevu, s kojim je osvojio Kup Bosne i Hercegovine.

Izabrane vesti

Drago mi je što sam ponovo dobio priliku da igram za Radnički. Čini mi se da sam ostao nedorečen, dasam otišao na pola posla. Vraćam se da taj posao završim, zajedno sa saigračima. Ciljevi kluba poklapaju se sa ličnim. Imamo dobru ekipu, borićemo se za vrh tabele i plasman u Evropu i to mi je veliki motiv. Raduje me i saradnja sa šefom stručnog štaba Nenadom Lalatovićem. O njemu imam najbolje moguće mišljenje i uveren sam da će od svih nas izvući maksimu“, predočio je Pejović, ranije član Sloge iz Požege, Radničkog iz Kragujevca, Sevojna, Slobode, OFK Beograda, Mladosti iz Lučana i beloruskog Dinama iz Minska.

Trener Lalatović najavio je da je Radničkom za narednu sezonu potrebno sedam, osam novajlija, tako da narednih dana valja očekivati još promocija na Čairu.


tagovi

Aleksandar Pejović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara