Bogdan Mirčetić (©MN Press)
Bogdan Mirčetić (©MN Press)

Radnički 1923 doveo pojačanje iz Partizana

Vreme čitanja: 1min | pon. 24.06.24. | 12:48

Bogdan Mirčetić definitivno na Čika Dači

Vasilije Đurić je otišao u Ocelul, 19-godišnji golman Luka Lijeskić je prvi stigao iz mladog tima Genta, a sada je Radnički 1923 dobio i drugo pojačanje, direktno iz Partizana.

Prema informacijama Mozzart Sporta na Čika Daču dolazi Bogdan Mirčetić, 18-godišnji krilni fudbaler koji je prošle sezone postigao sedam i saigračima spakovao još šest golova u Omladinskoj ligi Srbije. Pride je dva puta bio strelac, a jednom asistent i u Ligi šampiona za mlade.

Izabrane vesti

Mirčetić je prošlog avgusta potpisao prvi profesionalni ugovor sa crno-belima. I on je potpisan sve do 2026. godine, ali će Mirčetić na šansu u Humskoj morati da sačekati neka srećnija vremena, Jer kako saznajemo, u pitanju je transfer, a ne pozajmica u Radnički. S tim da su crno-beli zadržati pravo preče kupovine ako u nekom trenutku odluče da vrate igrača na Topčidersko brdo.

Kako bilo, Kragujevčani su prošle godine uboli bingo sa još jednim Partizanovim omladincem, Milanom Aleksićem na mestu zadnjeg veznog. I logično je što će sada probati da ponove. Pride, Mirčetiću će biti dozvoljeno da igra i u sudaria sa Partizanom u narednom periodu.

Mirčetićev dolazak s druge strane otvara pitanje budućnosti Matije Gluščevića, još jednog supertalentovanog momka koga je Radnički prošle sezone lansirao i za koga ovih dana vlada veliko interesovanje.tagovi

Bogdan MirčetićRadnički KragujevacFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara