Stevan Kovačević (©Rastko Šurdić/Mozzart Sport)
Stevan Kovačević (©Rastko Šurdić/Mozzart Sport)

Radnički 1923 se rastao sa doskorašnjim kapitenom

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.08.22. | 21:01

Stevan Kovačević napustio Kragujevac

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Kragujevca)

U kragujevačkom Radničkom 1923 već duže vreme vlada zatišje kada je reč o pojačanjima, ali je zato tu jedan novi odlazak sa Čika Dače. I to ni manje, ni više nego doskorašnjeg kapitena Stevana Kovačevića, koji je sporazumno raskinuo ugovor sa klubom u kome je i započeo fudbalsku karijeru.

Izabrane vesti

Ovakav epilog i nije neočekivan s obzirom da je 34-godišnji fudbaler sredine terena veći deo prošle sezone presedeo na klupi, a nije ga bilo ni u protokolu u prethodnih šest kola. Kovačević je poslednju zvaničnu utakmicu u dresu Radničkog 1923 odigrao još sredinom decembra, a i tada je na terenu proveo svega devet minuta.

Iskusni fudbaler je od svog povratka u matični klub 2018. godine upisao preko 100 nastupa za kragujevački tim i postigao 11 golova. Bio je jedan od predvodnika ekipe Radničkog 1923 koja je pretprošle sezone izborila povratak u Super ligu Srbije.

Osim Radničkog 1923, Kovačević je tokom  karijere igrao još i za Smederevo, Inđiju, Radnički iz Obrenovca, Javor Matis i Sutjesku iz Nikišića, kao i za portugalske klubove Naval, Kovilju i Aroku.



tagovi

Stevan KovačevićRadnički Kragujevac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara