Milan Đumi Đuričić (©Star Sport)
Milan Đumi Đuričić (©Star Sport)

Radnički bez trenera: Đuričić podneo ostavku

Vreme čitanja: 2min | čet. 26.11.20. | 19:25

Nova promena na klupi Nišlija

Milan Đumi Đuričić rastao se sa Radničkim iz Niša posle samo sedam nedelja saradnje.

Iskusni strateg na klupu tima sa Čaira seo je 6. oktobra preuzevši komandnu palicu od Radoslava Bataka, drugi mandat otvorio remijem protiv Napretka (0:0) posle kojeg su usledile pobeda u Kupu Srbije nad Smederevom (2:1) i veliki superligaški trijumf protiv Partizana (1:0).

Izabrane vesti

Upravo nakon pobede nad crno-belima počeo je strmoglavi pad forme Nišlija i četiri uzastopna poraza od kojih poslednji u Kupu od IMT (1:2). Posao stručnom štabu dodatno je otežao koronavirus, te je rastanak usledio kao logičan potez.

"Već duži period moji saradnici i ja smo odsutni sa terena zbog problema sa korona virusom. Činjenica je da još 10 dana moramo da budemo u izolaciji i ne možemo pomoći ekipi u trenucima kada Radnički ima dve utakmice, sa Vojvodinom i Radom. Nažalost virus je u potpunosti poremetio naše planove i ima direktan uticaj na rezultate. U dogovoru sa stručnim štabom i saradnicima koji su zaraženi odlučili smo da se povučemo sa pozicije trenera koji vode prvi tim jer mi to u poslednjih mesec dana nismo ni radili. Zahvaljujemo se svima u Radničkom na saradnji i iskreno nam je žao što je dobar početak uništen koronom. Posebno se zahvaljujemo našim saradnicima koji ostaju u klubu i igračima na kojima je težak zadatak da preokrenu rezultatsku krizu", rekao je Đuričić, pa renose Novosti.

Prekaljenom fudbalskom stručnjaku ovo je bila druga epizoda u Radničkom, pošto je Nišlije predvodio i u sezoni 2017/18.

Zajedno sa Đuričićem klub su napustili Stefan Janković, Zumbul Mahalbašić i Vladimir Popić.



tagovi

Milan ĐuričićRadnički Nišostavka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara