Radnički izabrao: Saša Mrkić menja Sivića!

Vreme čitanja: 1min | sub. 13.08.22. | 11:35

Kako Mozzart Sport nezvanično saznaje, Nišlije se okreću rešenju iz sopstvenih redova

Tomislava Sivića na klupi Radničkog zameniće Saša Mrkić. Klub sa Čaira ovog jutra je i zvanično potvrdio da je ekspresno pronašao zamenu za sada već bivšeg šefa stručnog štaba, koji je podneo ostavku posle poraza od Novog Pazara (1:3) u premijernoj utakmici šestog kola Mozzart Bet Superlige i da se, posle dugogodišnje promenade trenera „legionara“ na Čairu, okrenuo niškom rešenju.

 Mrkić je igračka legenda kluba, proslavljeni defanzivac s kraja osamdesetih i početka devedesetih godina prošlog veka, koji u svom igračkom si-viju ima i sezonu u Obiliću, tadašnjem šampionu države. Već je u dva navrata sedeo na klupi Radničkog u Superligi – u drugom delu povratničke sezone2012/13, kada je nanizao seriju odličnog rezultata, među kojima se posebno pamti pobeda nad Crvenom zvezdom u Čairu, do današnjeg dana poslednja koju je Radnički ostvario nad crveno-belima, a onda i u situaciji sličnoj aktuelnoj – nakon lošeg starta u sezoni 2014/15, kada je zamenio Dragoslava Stepanovića i preuzeo ekipu naposlednjem mestu na tabeli, bez ijednog osvojenog boda i predvodio je do kraja jesenjeg dela prvenstva.    

Izabrane vesti

Mrkić će prvi trening sa ekipom obaviti u nedelju pre podne, a debitovaće posle samo nekoliko dana, budući da Nišlije već u sredu očekuje gostovanje Kolubari, u odloženoj utakmici trećeg kola. Radnički trenutno ima samo dva boda posle pet odigranih utakmica, eliminisan je iz Evrope već na prvom koraku od malteške Gzire i nakon sedam takmičarskih utakmica u tekućoj sezoni još ne zna za pobedu.


tagovi

Tomislav SivićSaša Mrkić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara