(©Starsport)
(©Starsport)

Radnički otvorenih karata: Dobili smo od Remsa za Lukića 450.000 evra i 10 odsto od sledeće prodaje

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.08.22. | 20:44

Kragujevčani napravili retko viđen potez u srpskom fudbalu

Transferi srpskih igrača u inostranstvo su u velikoj većini obavijeni velom misterije, retko, ali baš retko se dešavalo da neki domaći klub otvoreno kaže koliko je prihodovao od prodaje nekog igrača.

Radnički iz Kragujevca je danas napravio taj potez koji se retko viđa: otvorio je karte i objavio koliko je novca dobio za transfer mladog golmana Ognjena Lukića u francuski Rems.

Izabrane vesti

„Fudbalski klub Radnički 1923 sa velikim zadovoljstvom obaveštava javnost o prelasku mladog čuvara mreže Ognjena Lukića u redove francuskog prvoligaša Remsa.

Transfer bi, uz sve potencijalne bonuse, trebao da dostigne sumu od 450.000 eura, a FK Radnički 1923 imaće i deset procenata od naredne Lukićeve prodaje.

Ovo je veliki posao za FK Radnički 1923, koji će klubu obezbediti dugoročnu finansijsku stabilnost i omogućiti nova ulaganja u infrastrukturu i omladinsku školu.

Takođe, ovo je prvi put da je jedan igrač Radničkog 1923 ostvario direktan transfer u jednu od liga “petice”.

Ognjenu želimo puno sreće i uspeha u novom klubu, a FK Radnički 1923 i grad Kragujevac zauvek će ostati njegova druga kuća“, stoji u saopštenju na klupskom sajtu Radničkog.


 


tagovi

Ognjen LukićRadnički KragujevacMozzart Bet SuperligaRems

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara