Fudbaleri Zlatibora (©MN Press)
Fudbaleri Zlatibora (©MN Press)

Radnički preporođen od Partizana: Peta u nizu bez poraza, protiv Zlatibora u 93. do boda

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.10.22. | 18:05

Sremci produžili niz, a najbolji strelac tima iz Čajetine post - 1:1

Promenila se krvna slika Radničkog od Partizana, vrela krv struji venama Mitrovčana. Najveća pobeda u istoriji kluba napravila je zaokret u razmišljanju Sremaca, više ništa nije nemoguće. Preporod traje, a niz Radničkog živi. Ni na petoj uzastopnoj utakmici nije poražen, a do novog boda u Mozzart Bet Prvoj ligi stigao je u 93. minutu - 1:1 (1:0). 

Iščupao je Radnički bod na Švajcariji, Nikola Ristović “ukrao” je već viđenu pobedu Zlatiboru, na koju tim iz Čajetine čeka od početka septembra i lokalnog derbija sa užičkom Slobodom. Ostao je Zlatibor zakucan za dno i na samo dva trijumfa, a produžetak kriznog perioda poklapa se sa nastavkom posta Nikole Dišića, najboljeg strelca tima, koji je izgubio mesto u startnoj postavi.

Izabrane vesti

Radnički je ostao neporažen, ali posle dobrih rezultata na dva fronta nadao se pobedi u duelu sa “fenjerašem”. Zakazala je odbrana gostiju, posle tri meča bez primljenog gola vadio je Mihailo Dragićević loptu iz mreže. Prevario ga je Luka Čumić i staterao izabranike Dejana Nikolića uz zid.

Od tog trenutka povukao se Zlatibor u Čajetini, pecao je Sremce na kontre i odolevao do sudijske nadoknade, a onda je Nikola Ristović pronašao pukotinu u bedemu domaćina i srušio san o trijumfu posle mesec i kusur dana. Radnički se spasao, ali je propustio priliku da se popne u gorni dom Mozzart Bet Prve lige. I dalje je deveti i najtvrđi tim lige. Ima najbolju odbranu i najgori napad.

MOZZART BET PRVA LIGA SRBIJE – ZAOSTALI MEČ 11. KOLA

Sreda

Zlatibor - Radnički Sremska Mitrovica 1:1 (1:0)

/Čumić 17 - Ristović 90+3/



tagovi

Mozzart Bet Prva liga SrbijeZlatibor ČajetinaRadnički Sremska Mitrovica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara