Ognjen Ajdar (©Starsport)
Ognjen Ajdar (©Starsport)

Radnički spremio zamenu Mitroviću: Stigao Ognjen Ajdar za 4.000.000 dinara

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.07.22. | 12:08

Levokrilni fudbaler na Čairu

Radnički je u svom mladom reprezentativcu Stefanu Mitroviću imao, i još uvek ima, fudbalera koji pravi razliku na terenu. Ali, njegov boravak na Čairu je oročen, do prihvatanja najizdašnije ponude, što će se verovatno desiti nakon završetka nastupa Nišlija u kvalifikacijama za UEFA Ligu konferencije. Dokaz da rukovodstvo kluba već misli na „dan posle“ stiže u vidu vesti sa Čaira: Radnički dovodi omladinskog reprezentativca Srbije Ognjena Ajdara!

Mitrovićev naslednik u svakom smislu. I po poziciji – krilni je napadač, i po talentu. Još uvek izrazito mlad (19 godina), ali već dokazan u konkurenciji svojih vršnjaka. Prošao je sve mlađe kategorije Čukaričkog, bio jedno vreme na pozajmici u BASK-u, igrao je na nedavnom U19 prvenstvu Evrope.

Izabrane vesti

Prema saznanjima Mozzart Sporta Čukarički će nešto i zaraditi, jer će Radnički morati da isplati trening kompenzaciju Brđanima, pošto je Ajdar tamo stigao još jula 2016. iz Crvene zvezde, dva meseca nakon što je proslavio 13. rođendan. Prema propisima Fudbalskog saveza Srbije u takvim okolnostima Radnički je dužan da Čukaričkom isplati oko 4.000.000 dinara iliti oko 35.000 evra, možda koju hiljadu više.

Očekuje se da Radnički, možda več u toku dana, ozvaniči ovaj transfer.

Pišu: Dušan JOCIĆ, Ivan DŽODIĆ


tagovi

Ognjen Ajdar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara