Komentari na vest

Radojičić: Naš kvalitet nije sporan, ali smo lako pucali

Н

НС Бој

pre gotovo 2 godine

Гага је наш Сланинар,ал дефинитивно ништа ново није урадио у односу на Славољуба. Каква игра,па ми не саставимо два паса,ја сам свестан цене подмлађивања овако радикално у односу на прошлу сезону,ал смо морали успоставити неки систем,обрисе неке игре,поставке.Није проблем изгубљена ова сезона,већ што од следеће крећемо исто од нуле.Следеће сезоне је требао да дође до изражаја потенцијал омладинаца који су ове сезоне стекли искуство.Да кренемо на резултат,са малом доселекцијом,овако изгледа да смо далеко од тога,то се најбоље видело у утакмицама са осредњим и лошијим екипама које су нас углавном надигравале.Било би добро да остану Кабић,Новевски,Бјековић,Топић и Јеличић,ово остало све једно,мада је и Зукић нешто показао на крају

Bojan Gvozdic

pre gotovo 2 godine

Ovaj demagog i milinković ubedljivo najlošiji treneri u ligi...
c

carapan

pre gotovo 2 godine

ali zato nadju klub u sekundi........sve ti govori
N

Noke

pre gotovo 2 godine

Draga Vojvodino, teraj ovog coveka dok nije kasno. Kao trener je velika neznalica, kao covek u sportu je nikakav jer nikada ne prepisuje neuspeh sebi vec trazi alibi u drugim akterima. U ni jednom klubu nije pravio neke dobre rezultate. Sa Pazarom ga je jesenas krenulo da redja neresene ishode, imao je OK tim za nasu ligu i tu je zimus doveo neke igrace koji su samo na stetu klubu. U Vojvodini ima mnogo kvalitetnih fudbalera. Rockov je jedan od najboljih golmana, zadnja linija sasvim korektna, u vezi ima Topica, Maksimovica i Zukica. Napred proverenog Matica, Vukadinovica i Simica. Pa dobar trener bi bio medju top 4 sa takvim kadrom, garantovano. Ovaj ne ume da postavi taktiku, da unapredi igru. Partizan mu je izlazio 5 puta 1 na 1 sa golmanom covece! Gubi 5 utakmica u nizu protiv protivnika gde je morao da skupi barem 5 bodova a on nista. Dovedite vi dobrog trenera i ne brinite. Nisu igraci problem.
G

Gosthjk

pre gotovo 2 godine

Vaš kvalitet nije sporan, vi ga nemate. Odavno Vojvodina nije bila ovoliko krš ekipa kao što je ove sezone. Oni su Slavoljuba trebali da ostave jer je izvlačio maksimum iz ove ekipe, a oterali ga. Ludilo mozga...
G

Gost373718292

pre gotovo 2 godine

Ja ne razumem vas novinare. Dajete medijski prostor frajeru da priča svaki dan. Navodi kako su jaki, a naivni kako ne valja ovo, kako ne valja ono a lik zaređao s porazima..
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Tužno šta su od Vojvodine napravili, Ofke muljatori napravili. Radnički takodje. Tu se muvaju po klubovima a dinar bez politike ne bi znali da naprave. Puše tompuse, znaš na koga mislim, a radnicima koji kuvaju, održavaju celu infrastrukturu ne daju plate mesecima. Klinac iz kraja radio u FK Rad plata je bila misaona imenica. Otišao u Kinu u treću ligu. Procvetao kao trener u mladjim kategorijama. Redovna plata kupio stan u BG bez problema u kraju. Jeste zeznuto tamo ali radi i zaradjuje.
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Mislio da je ok lik, ali je još jedan u plejadi klimoglavaca. Voša nije gora bila dugo vremena. Onaj mali Kabić koji je talentovaniji i bolji igrač od cele postave čami na klupi. Ne svidja se izgleda Firmašima. Slaninari povratite veru u klub, kao što se kod nas na stadionu JNA koliko toliko primećuje od ovih plaćenika političkih. Sram ih bilo. Čekić bi pokvarili.