Komentari na vest

Radulović: Surovo smo kažnjeni

V

Vinnie Jones

pre oko 1 godinu

Besprekorno odigrali 45 minuta ali defanzivu, hrkljus formacijom.... Kakav 🤡
B

Budi gospodin...

pre oko 1 godinu

Šta je prethodilo prvom golu?Pokušaj domaćeg igrača da iznudi faul koji nije protivniku sviran nekoliko puta.Onaj faul što je napravio Živković poslije kojeg je dobio žuti karton zbog protesta,ne bi bio sviran ni da je crnogorski sudija sa Cetinja sudio meč.
B

Bum 92

pre oko 1 godinu

To ne pokazuje da ste vi bas dobri, to pokazuje da smo mi slabi, i dalje individualni kvalite po nekad.... I dalje tvrdim da Piksi koga bas gotivim nije za trenera, odnosno za selektora.... Ps. sa ekipom oojubimate bili ste solidni
g

gostNBG

pre oko 1 godinu

Svaka čast Crnoj Gori, onako se bori za svoj grb i narod. Manjak kvaliteta su nadoknadili energijom i željom, nisu zaslužili poraz od 2 razlike. A o slava pristup u I poluvremenu Srbije meni nije jasan, nisu samo igrači krivi već i Piksi, ne možeš biti opasan sa tri izuzetno spora igrača napred i Mitrom kao jedinim špicem, a Đuričića na levom krilnom beku što čovek verovatno nikad u karijeru nije igrao. Manje eksperimentisanja a više ozbiljnosti i rutine nam nedostaje da bi smo postali top ekipa.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Moj utisak je da je Crna Gora pruzila jak i zestok otpor imali su neke sanse i ona odbrana Vanje ali videlo se da je Srbija bolja ekipa.Nema gospodin Radulovic za cim da zali.
:

:3

pre oko 1 godinu

CG je vidno bila motivisana, a naši igrači su odigrali kao protiv bilo kog drugog rivala. Srbija im je bila veliki motiv, zato mu i pada teško poraz
j

ja sam jaaa

pre oko 1 godinu

Klasican balkanski intervju. Uvek sudije krive.
G

Gostivar

pre oko 1 godinu

Nisam ranije gledao CG, ali ako onako sramotno igrate kod kuce bice lepse EP bez vas...
P

Pujo

pre oko 1 godinu

Koliko je puta samo Jovetic pao od udaraca vazduha na ovoj utakmici pa je za skoro sve dobio faul, a jedan je bio kada smo imali vrlo ozbiljnu sansu.
T

Top Gun

pre oko 1 godinu

A što je ovo ljudi ođe oooooooooo
S

Spgha

pre oko 1 godinu

Štrafta ! Nisi na vasaru.