Rajevac započeo drugu bajku, Gana impresivna protiv Zimbabvea

Vreme čitanja: 2min | sub. 09.10.21. | 21:41

Veliki povratak Crnih zvezda na pobednički put - 3:1

Milovan Rajevac i Gana su očigledno uvek dobitna kombinacija. Srpski strateg je započeo svoju drugu bajku na klupi Crnih zvezda, pošto je njegova selekcija ostvarila impresivnu pobedu nad Zimbabveom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo i približila se Južnoj Africi na čelu grupe G - 3:1 (1:0).

Gana je pokazala kvalitet, ali i zrelost. Dobro je otvorila meč golom Mohameda Kudusa u petom minutu, a pronašla je način i da reaguje nakon izjednačenja Nouledža Musone s početka prvog poluvremena s bele tačke. Prednost domaćinu vratio je Tomas Parti golom u 66. minutu, dok je konačan rezultat postavio Andre Aju u 87. minutu utakmice.

Izabrane vesti

Tim Milovana Rajevca je posao mogao da reši i ranije u prvom poluvremenu, jer je stvorio par prilika, ali je imao dovoljno snage da krene u nove nalete nakon izjednačenja. Srpski strateg je pogodio sa izmenama na isteku časa igre, kada je na teren uveo Idrisua Babu, Bendžamena Teta.

Gana je ponovo dobila svežinu i ubrzanje, što je ubzro krunisano pogocima. Ekipa Milovana Rajevca za tri dana gostuje upravo Zimbabveu, dok u novembarskom prozoru prvo gostuje Etiopiji, a potom dočekuje Južnu Afriku, u utakmici koja će izvesno odlučivati o prvom mestu u grupi i prolasku u Treću rundu kvalifikacija.

KVALIFIKACIJE ZA SP, AFRIKA:

Grupa G

Etiopija - Južna Afrika 1:3 (0:1)

/Kobede 67 - Mokena 45+1, Mvala 71, Makgopa 90+1/

Gana - Zimbabve 3:1 (1:0)

/Kudus 5, Parti 66, Aju 87 - Musona 49pen/



tagovi

Milovan Rajevac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara