Milovan Rajevac ©Reuters
Milovan Rajevac ©Reuters

Rajevcu u Gani 38.000 evra mesečno, za Renara trebalo duplo više

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.09.21. | 12:13

Srpski strateg bio drugi izbor tamošnjeg saveza

Milovan Rajevac je potpisao dvogodišnji ugovor sa Fudbalskim savezom Gane, a na osnovu njega će zarađivati 38.000 evra mesečno, preneli su tamošnji mediji.

Rajevac je dobio prednost ispred dobro poznatog Francuza Erva Renara, koji je bio prvi izbor tamošnjeg saveza, ali je zapelo upravo oko ličnih primanja. Renar je pod ugovorom u Saudijskoj Arabiji, gde mesečno zarađuje 100.000 dolara, što je oko 85.000 evra, a to je bila svota koju u Gani nisu mogli da izdvoje u ovom trenutku.

Izabrane vesti

Srpski stručnjak je neko ko je posebno cenjen u ovoj afričkoj zemlji. To poštovanje zaslužio je istorijskim rezultatom na Mundijalu u Južnoj Africi, kada je Gana stigla do četvrtfinala, a tamo nesrećno eliminisana od Urugvaja.

Rajevcu će asistirati bivši reprezentativac ove zemlje Oto Ado, pomoćni trener u Borusiji Dortmund. Srpski strateg je trenersku karijeru počeo 1989. godine u čačanskom Borcu. Predvodio je potom Slobodu iz Užica, Železnik, bio asistent u Peking Guanu, v. d. na klupi Crvene zvezde, pomoćnik u Al Sadu. Radio je potom u Vojvodini, ponovo u Borcu, koji je vodio dok nije preuzeo Ganu. Posle sjajne epizode na afričkom kontinentu, radio je u Al Ahliju, reprezentaciji Katara, Rudaru iz Velenja, kao i selekcijama Alžira i Tajlanda. Od 2019. godine je bio bez angažmana.


tagovi

Milovan Rajevac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara