"Slobodan Rajković"
"Slobodan Rajković"

Rajković: Nije lep osećaj, nismo zaslužili poraz

Vreme čitanja: 3min | čet. 24.03.16. | 11:08

Defanzivac Orlova razočaran zbog neuspeha u Poljskoj

Slobodan Rajković

Povratnik u nacionalni tim Slobodan Rajković žali zbog minimalnog poraza u Poznanju od Poljske.

Izabrane vesti

Kao i ostali saigrači i on veruje da su Orlovi zaslužili bolji rezultat.
“Ne mogu da kažem da je osećaj posle poraza lep i dobar, ali moramo biti iskreni i reći da nakon svega što smo pokazali, igre i prilika koje smo imali, nismo zaslužili da izgubimo. Imali smo daleko više šansi, a primili smo jeftin gol. Morali smo bolje da reagujemo, pogotovo što se u prethodnim utakmicama nešto slično dešavalo i te greške moramo da svedemo na minimum. U svakom slučaju, utisak je pozitivan. Takođe i atmosfera među nama igračima polako raste, bez obzira na sve okolnosti”, istakao je Rajković.

Defanzivac Darmštata je prvi put u karijeri nastupio u tandemu zajedno sa Nikolom Maksimovićem, a u samom finišu imao je lepu šansu da postigne gol, da se nisu isprečili prečka i golman Ščensni.
“Sigurno da žalim zbog te šanse, ali ne bih na ovo gledao kao pojedinac. Rekao sam, da smo možda ranije dali gol, verovatno ne bih ni bio u prilici da ugrozim gol Poljske. Moramo da popravimo realizaciju, verujem da će tako i biti. Znate šta, mi smo mnogo puta rekli da obećavamo i da smo na dobrom putu, ali ajde sada da ostanemo na zemlji i da se koncentrišemo na narednu utakmicu, da ono što je bilo dobro da ponavljamo, a ono što je bilo loše da otklanjamo. Želimo u budućnosti mnogo toga i sada idemo korak po korak”, dodao je Rajković.

KAPITEN BANE: MORAO SAM DA GA DAM! 

Branislav Ivanović

Kapiten Orlova Branislav Ivanović zadovoljan je igrom, ali ne i rezultatom.
“Iz ove utakmice možemo da izvučemo dosta pozitivnih stvari. Imali smo pravu ideju kako treba da napadamo, kako treba da se branimo i mislim da definitivno nismo zaslužili poraz. Bila je ovo utakmica u kojoj smo igrali jako dobro, stvarali šanse koje nismo iskoristili, a s druge strane Poljska jeste jednu. Vidi se veliki napredak u našoj igri, napravili smo dosta organizovanih akcija, a pokazalo se da protiv dobro organizovanih ekipa i mi delujemo mnogo bolje”, smatra Ivanović.

Desni bek Čelsija ne krije da je morao u jednoj od dve situacije bolje da reaguje pred golom Poljske. Promašio je dobre prilike u šestom i 90. minutu.
“Jedini izgovor je taj da to samo bek može da promaši, ali očekivao sam duel u toj situaciji, ali tek kada sam udario loptu video sam da nije bilo kontakta, da sam sačekao loptu mogao sam da lagano postignem gol. Retko se dešava da bek dva puta na jednoj utakmici ima mrtve šanse, ali desilo se i sigurno da mi je krivo. Ipak, to je najmanje sada bitno, jer sam više zadovoljan kako se ponašala ekipa tokom svih 90 minuta. Srbija je po svemu prikazanom zaslužila mnogo više”, zaključio je Branislav Ivanović.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Slobodan Rajkovićfudbalska reprezentacija SrbijeBranislav Ivanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara