(©Reuters)
(©Reuters)

Rajković: Sve mi se u Majorki sviđa, nema razloga da idem

Vreme čitanja: 2min | pon. 07.08.23. | 17:32

“Ako je i bilo nekih ponuda, meni niko ništa nije rekao”, kaže srpski reprezentativac

Branio je odlično Predrag Rajković u francuskom Remsu, onda je odlučio da promeni klub, ligu, zemlju, izabrao špansku Majorku i – opet oduševio.

Bio je Srbin jedan od najboljih golmana Primere u prethodnoj sezoni, odmah po dolasku u klub je pokazao da će biti veliko pojačanje za tim sa Baleara.

Izabrane vesti

A, svidelo se i Rajkoviću. Sve mu se svidelo toliko da poručuje u intervjuu za Kadenu Ser da nema nameru u skorije vreme da ide negde dalje.

“Da li je bilo ponuda za mene ovog leta? Ako su neke i stigle, meni niko ništa nije rekao. Ja sam ovde sasvim srećan, klub je odličan, kvalitet života je fantastičan, tako da nemam nijedan razlog da idem”, poručio je Rajković.

Sa velikim ambicijama srpski reprezentativac čeka start nove sezone.

“Prošla sezona je bila dobra, nadam se da će predstojeća biti najmanje ista takva. Radimo na tome da budemo još bolji, da dostignemo što više mesto na tabeli. Prošle sezone sam bio potpuno siguran da ćemo izboriti opstanak, a cilj za narednu je da budemo na još boljem mestu na tabeli, da se borimo za Evropu. Ovo je grupa ratnika, koja uvek ide na pobedu. Kada budemo ostvarili osnovni zadatak, pričaćemo više o plamsanu u Evropu”.

Priznaje Rajković, njegov tim ne pleni igrom, sve ide u korist rezultata.

“Igraćemo slično kao prošle sezone. Nije to bio atraktivan fudbal, već više defanzivan, ali suština je da se dođe do rezultata. A, trener traži da nam se mreža ne trese i da postignemo makar jedan gol. Tako smo i pobeđivali”.

Promenila je Majorka nekoliko igrača ovog leta.

“Ne znam da li nam je tim bolji nego prošle sezone, rano je za ocene. Ostali su igrači koji su imali najveću minutažu i ako se novajlije uklope kako bi trebalo, bićemo jači”.

Rajković se malo mučio na pripremama, navijači se plaše da li će biti spreman za start sezone.

“Imao sam manji problem sa mišićem, ali biću sto odsto spreman za meč sa Las Palmasom”.

Očekuje srpski čuvar mreže da navijači budu dodatna snaga njegovom timu, ali je imao i poruku za španske novinare.

Naši navijači su jako dobri, strastveni, vole fudbal. Sviđa mi se što imamo veliku posetu, nadam se da će biti pun na svakoj utakmici ove sezone. Ipak, moram da kažem da su navijači Zvezde najbolji na svetu, trebalo bi da pogledate derbi sa Partizanom”, podvukao je Predrag Rajković. 


tagovi

Predrag RajkovićMajorkaPrimera

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara