Komentari na vest

Rajković tragičar u Topoli, Kajević sa kreča digao Čuku na treće mesto

N

Nemacpojma

pre preko 2 godine

Nisam gledao utakmicu ali ako se pogleda statistika bar onda se vidi da je TSC bio bolji, mada to cesto zna da slaze...U svakom slucaju dobro je da vise timova bude u borbi za trece i cetvrto mesto tako da je u tom smislu lepo sto se TSC nije odlepio...Oba kluba imaju par mladih igraca koji do kraja sezone ima da napreduju i da budu nosioci igre uz dobar trening i motivisanje tako da ce biti bolje, pod uslovom da se timovi pojacaju moze se ocekivati vise sledece sezone nego ove sezone u evropskim takmicenjima...
S

Sf

pre preko 2 godine

Jezivo. Ovaj Rajkovic svakog dana da pali svecu svom menadzeru i onom skautu Celzija koji ga je doveo. Ni kriv ni duzan zaradio pare. Covek dva teska kiksa plus penal kao seoski igrac. Koji je to kikser, nepokretan kao trokrilni sifonjer. Najveca igracka prevara, uvek bio i ostao, on je n8vo neke opstinske lige. Kad pogledas kako je gradjen covek bi rekao idealan za stopera a kad zaigra tiha jeza . Hahahaha auuuRajkovicu sivi ticu.
b

babakar

pre preko 2 godine

Rajkovic je rekreativac..
G

Gost123

pre preko 2 godine

Samo me zanima kada je to nasa liga imala bolje dane? Do pre tri godine po koeficijentima nismo bili nikada ni među top 20 liga a sada maštamo o 11tom mestu i direktnom mestu u ligi sampiona.
c

cer

pre preko 2 godine

za to su sigurno zasluzni tsc i cukaricki
S

Sgsgwzz

pre preko 2 godine

Zato sto je pre nekih 5g samo Partizan uspevao da igra grupe a sad skupljaju poene i Zvezda i Partizan ali dzabe kad mali timovi sve gori. Liga ne vredi za vise od 10 timova. Treba dodati i da su konkurenti za te pozicije losiji u evropi nego pre pa se tako namestilo.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Isto kao Santa Klara za Portugal. Zna se ko vuče ligu. A da nisu možda Železnik i Smederevo podizali ligu pre 15god? Čuka bar pobedi prvo kolo. Ne sećam se ko je sem večitih i ponekad Voše ikada ikoga prolazio sve od 1998 do 2017te. Svaki bod bio čista sreća.
Z

Za jpš veći šampionski šampionizam

pre preko 2 godine

Biće još bolja šampionska liga kad svi klubovi dobiju šampionsku kintu od šampionske države kao šampionski Titovi blizanci.
D

Dragance01

pre preko 2 godine

Djakovac i Zec odvajaju
n

ne kapiram

pre preko 2 godine

sta odvajaju ??
G

Gaagag

pre preko 2 godine

Kiksara zna se
G

Gostudjs

pre preko 2 godine

Kad ste rekli bomba u topoli, ja sam odma rekao samoubica