Komentari na vest

Rajola i ludo leto 2022. u Juventusu: De Liht može da ode, postoji šansa da dođu Romanjoli i Pogba

V

Vrana

pre preko 2 godine

Ma romanjoli je prezaljen, od prosle godine nije se nijedan razgovor vodio o produzenju ugovora. Pa sto su odma kupili tomoria. Dogodine ide ibra i romanjoli i cao rajola gmazu. Evo odveo je donarumu iz milana da greje klupu u psg i to za istu platu koju je dobijao u milanu. bonuse nece postici jer ne igra.
x

xxy

pre preko 2 godine

Nikad gori fudbal u istoriji se nije igrao od današnjeg!Bezvezni menađeri ,nikakvi fudbaleri i ostalo.SMEČE veliko
J

Juve 1982

pre preko 2 godine

De Liht može otići, jer je loš omjer njegove plate i partija koje pruža. U tom slučaju Romanjoli može biti opcija za dolazak i daleko manji finamsijski teret. Poslije De Šilja bio bi to drugi kapiten Milana koji bi za svega par godina došao u Juve. A eto, prič se da je sutra Milan favorit. Što ti je fudbal...
k

krang

pre preko 2 godine

kad ode Romanjoli i Ibra Milan nece vise poslovati sa Raiolom kao i Mancester dok je bio Ferguson.
S

Sir Bobby Moore

pre preko 2 godine

Где овај дође ту трава не расте,похлепна мајмунчина
f

franjo 24041902Gost

pre preko 2 godine

ovo treba proterati iz fudbala!🤮😡👹😭☠️
g

goust

pre preko 2 godine

Menadžeri su ogavni! Koriste slabu inteligenciju fudbalera i generalno slabu informisanost poslom kojim se bave. Puni im se glava od malena "tvoje je samo da igraš, ne brini za ostalo!". Nije istina, prestanite da lažete decu, sutra profesionalne fudbalere. Njegovo je i da igra i da razume kontekst sveta fudbala u kom živi. Potrebna je nekakva edukacija za fudbalere, nisu oni baš toliko glupi. I još jedna stvar. Zašto većina njih, kada završi karijeru, ne zna šta će sa sobom? Evo zašto, zato što "tvoje je samo da igraš". A sada, kad ne igraš, ideš u otpad.
P

Pola

pre preko 2 godine

Ja vidim jako puno bivših igrača koji itekako znaju šta rade i uživaju u životi
L

LudiDeji

pre preko 2 godine

Teško mogu da povjerujem da Pogba hoće sa konja na magarca. Predobro mu je krenulo ove sezone u Manchesteru. Mislim da ive sezone igra najbolji fudbal svoje karijere.
J

JVPS

pre preko 2 godine

Izgubi od Mladih Momaka u Ligi Šampiona a ti pričaš da ga je krenulo?😂
G

Gost23456

pre preko 2 godine

Bravo za Milan,Maldini mu je lupio rampu,neka ode jos Romagnoli za dz i mirni smo ucena od ovog bilmeza.
G

Goster

pre preko 2 godine

Jos jedan ljakse koji se obogatio mešetarenjem u fudbalu,da ih neko istrazi tu bi bilo milion krsenja zakona ali oni imaju moc kakvu nisu imali do prije 15,20 godina odjednom pica majstor ima moc da odlučuje o svemu u fudbalu,samo zato sto su fudbaleri polupismeni buzdovani i roditelji halapljivi,on zorz Mendes(uključen u muljanje u benfici ali umjesto njega predsjednik Benfike guli robiju) Ramadani i kompanija imaju po jedan svoj klub u kojima su glavni vulverhempton,Fiorentina i Juventus su u njihovim kandžama pa Lukaku,insinje,su sutnuli rajolu jer ih je zavlacio,Maldini,Perez,gvardiola nece da imaju nista sa njim klincima u Holandiji puni glavu i na kraju zavrse u Nici,Mendes ima klijenata kao Misko u kosarci kladim se da im ne zna imena pola njih ali odlučuje o njima jer su skolu preko veze zavrsili,ako si dovoljno pismen i znas da brojis agent ti ne treba samo advokat da pročita i sastavi ugovor to je to ti znas koliko vrijedis i sve ono sto daju za agenta mozes da das svojoj porodici ili u dobrotvorne svrhe
S

Spreman za minuse

pre preko 2 godine

Jedan najjaci covek u svetu fudbala. Shvatio je kako fudbal funkcionise, sve je do para. Ista prica je i u Srbiji sto radi Mitrovic. Najjaca medijska kuca u Evropi. Nema nigde takve medijske kuce Evropi. Samo na glasove uzme nekoliko miliona evra. Mister sa slike uzme procenat od 20 miliona evra, kraljina. E, sad...ljudi ga ne vole zato sto mu zavide, posebno nas covek sa Balkana.

Falični Tom

pre preko 2 godine

Nešto najodvratnije što se dogodilo fudbalu je ovaj ološ. Ima i drugih agenata, nisu oni cvećke ali ovo je baš ološ.
S

Sherlocked

pre preko 2 godine

Ovaj zajebava sve bolje klubove u Evropi , ali jbga , sami su mu to dozvolili. Msm da mu je jedino Bajern zalupio vrata za sva vremena. Mnogo jeftinije bi ih sve izaslo da se dogovore pa da ga overi neki Dzejms Bond i sve cool. ;) ;) ;)
1

1244

pre preko 2 godine

Ако он управља играчима без да их ишта пита...то је робовласнички(ако неко има неки инфо) Али ако имају играчи могућност одлучивања,а он их убеђује да ураде по његовом то је ок. Лоше би било нпр тај Донарума да је хтео да остане у Милану за мању плату него у ПСЖ и да му он то није дозволио. Једна срамна ствар упада уочи,нема више такозваних free трансфера...јер и тада клубови дају новац менаџеру такозвану провизију...па зар то није мито? Или грешим... Што се Рајоле тиче,мислим да му је Инсиње дао отказ
O

OPREZ

pre preko 2 godine

gde god se Rajola pojavi
G

Gaxter

pre preko 2 godine

Idealan menadžer za tako jedan lopovski klub kao Juventus i idu ruku pod ruku Juve i ovaj debeljan.