Komentari na vest

Rajt i Karager savetuju Artetu: Dovedi Tonija, bez njega nećeš uzeti titulu

T

Topdzija

pre 7 meseci

Сви помињу да је сити играо без Родрија и Кевина а реално имају три квалитетна тима да саставе а нико не спомиње да је исто Арсенал осакаћен био не играњем Саке, Тимбера, ((Мартинели ушао силом прилика, (повреда Тросара), полуспреман) Парти се тек враћа у погон после повреде! Можете да оспоравате Арсенал колико хоћете, али сити је јачи само за ту клупу од Арсенала и ништа више!
G

Gostxx

pre 7 meseci

Mora Arteta bar na klupi da ima nekog visokog napadača koji moze dati gol glavom na centarsut kad protivnik igra bunker.
b

belkandjo

pre 7 meseci

Ma Mitar bre, kakav crni Toni.
M

Mr007

pre 7 meseci

Bio bi Arsenal sa Tonijem dosta jaci,ali opet ne verujem da bi osvojili titulu. Kad se oporave KDB i Rodri,pali se masina i plastima ce lagano da samelje konkurenciju.
a

aldeles

pre 7 meseci

Retko se slažem sa Karagerom, ali ovo je tačno. Ne možeš imati u napadu sve visoke 165cm i očekivati da se nikad neće desiti utakmica da protivnik prvi postigne gol i parkira autobus. Balans nije slučajno izmišljena reč. Ne mora visoki špic da igra non stop, ali ga treba imati u ekipi.
И

И

pre 7 meseci

Apsolutno nece uzeti titulu bez visoke devetke, slažem se u potpunosti, verujem kao i svako ko iole prati Arsenal i vidi koliko problema imaju da daju gol kad protivnik igra bunker. I protivnici su promenili stav protiv Arsenala i većina igra bunker. Milioni centaršuteva, svaki izgubljena lopta, jer nema na koga. A terenski su previše dominantni, lako dodju do protivničkih 16 metara, tako da ne treba njima kompletan napadač, već samo golgeter. Slična priča kao i za Siti. Doveli su Halanda koji rešava barem većinu tih utakmica protiv autsajdera, dok se Arsenal više muči na takvim mečevima. One utakmice koje su otvorene, Arsenal dobija, čini mi se lakše nego iko. Svakako, u odnosu na Nketiju, svaka teža devetka je veliko pojačanje. Žezus je super igrač, ali nije neko ko garantuje golove. Priznao on to sebi ili ne, bolji je na krilnom napadaču, nije Gvardiola lud, pa ga je tu stavljao.
C

Carim9

pre 7 meseci

Vlahovic bi se tu dobro uklopio…
j

ja123

pre 7 meseci

ne mogu da osvoje koga kod da dovedu
b

bez obzira

pre 7 meseci

1-0.
Z

Zika Zivac

pre 7 meseci

Super ideja da dodvedes igrac koji ne igra takmicarske utakmice od maja do januara. Hahahhaha. Pa trebace mu 2 godine da se vrati u formu. I takav lik treba Arsenalu u napadu? Hahhahaa
G

Gostxx

pre 7 meseci

Pa nije čovjek povrijedjen, redovno trenira samo ne može igrati utakmice. Zbog čega bi mu trebalo toliko da se vrati u formu ne kontam tvoj komentar
p

pola

pre 7 meseci

Nije ni Suarez igrao do januara za Barcu. Ja mislim da su ga trebali kupit na ljeto da barem trenira sa ekipom 5, 6 mjeseci.
c

come on arsenal

pre 7 meseci

Rajt je apsolutno u pravu, Ivan Toney bi trebao biti, poslednja slagalica u ovosezonskom timu Arsenala, koji bi ž, da ispravi prošlosezonsku grešku i da osvoji Premier ligu. Da je bilo pameti, tj. trgovačkog duha kod Edua i Artete, otpisanog Balaguna su trebali trampiti za Tonia, čak i uz eventualnu doplatu, svesni da bi ga čekali do Nove godine, jer bi ga u tom slučaju dobili jeftinije, od Brentfordovih, projetovanih 80 miliona za januar. Žezus je proveren i dobar igrač, ali će teško sam, odraditi sezonu, jer Nketija, nije ni blizu nivoa, svojih saigrača i tu će zagaliti golova, koje bi Toni, mogao doneti. On je prošle sezone u Brentfordu zabio 20 golova, verujem da bi igrajući za Arsenal, zabio, makar još 10 više. Druga stvar, svojim fizikalijama i stilom igre, dodao bi još jedan kvalitet više ofanzivi Arsenala, pogotovo u igri protiv bunkera, gde sada omaju određenih problema. Takođe, kao vrlo namazan igrač, tj. onaj sa ulice, svojim sportskim bezobrazlukom, malo bi okalio, previše fini i gospodski tim Artete, uz to, ne treba zaboraviti, kako je na Twiteru prozivao Arsenal, upravo zbog te mekoće i kako je kasnije, Arteta, tim tvitom, napalio svoje igrače da pregaze Brentford. Jedino me brinu finansije za kupovinu Ivan Tonia i velika je šteta, što su bacili ogromne pare za Haverca a neće na terenu, dobiti ni 20% od uloženog. Siti će najverovatnije kupovati u januaru i da se ne bi ponovila prošla sezona, Arsenal mora dovesti ovog igrača, sa kojim bi bio veći favorit za titulu od Sitija.
Z

Zvezdas1989

pre 7 meseci

Pravi igrac za Arsenal,bolje da su njega doveli umesto Havertza
D

Dejani

pre 7 meseci

Možda mogu i bez njega zahvaljujući tome sto je City loš ove sezone. Igrači izgledaju kao da su se zasitili. A i De Bruyne je povrijedjen… Toney je dobar o pojacanje gdje god da dodje. Arsenalu bi pogotovo pasalo.
V

Videćeš

pre 7 meseci

Na kraju, koliko je loš siti. Biće isti slučaj, kao i prošlo prvenstvo.
g

gostop

pre 7 meseci

Ne volim city ali cim im dodju Kevin i Rodri, okrece city ligu lagano.
H

Hehehe

pre 7 meseci

Oni svakako neće uzeti titulu, Siti je svemirski brod za njih i to će se pokazati na kraju sezone