Komentari na vest

Rakonjac na teret Rusa u Zvezdi - otkup 1.000.000 evra

P

Prekinite

pre preko 1 godinu

Ovde par likova kuca slične komentare. Nema drugog objašnjenja za jurenje lajkova i pumpanjem samopouzdanja na internetu komentarima o Rakonjcu (2000. godište) koji je došao na pozajmicu do juna kako bi pre svega bio drugi napadač uz Pešića. Spinovi i priče na LŠ su zaista nečitljivi. Momak je tek prošle sezone dobio ozbiljnije minute u Čuki i izdominirao proleće. Ovi što ovako pišu o njemu će verovatno poželeti da se ne zna šta su komentarisali ako i u Zvezdi bude davao golove. Zvezda je obezbedila Stamenića i Olajinku za LŠ, a dovešće i zadnjeg veznog i napadača. Nigde ne stoji da se oni moraju dovesti sada. Uz ozbiljne igrače i ozbiljna imena ne ide ona fraza o uigravanju, ko ima kvalitet u startu ga pokaže. Zvezda LŠ igra tek polovinom, krajem septembra, kad li već počinje. Do tada će tim i pojačanja imati utakmica u nogama.
P

Pg

pre preko 1 godinu

Mali je ubica, vidjecete! Zivjeli
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

@Zvlat BG. Dečko nemoj da se pališ bezveze. Taj U INAT DUŠMANIMA meni krade Nik godinama, i sa mojim Nikom diše u nebesa Doktora Arizonu. Krade i Nik NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA. Nama dvojici pogotovo, a sada je počeo i tebi da krade Nik. Krade svakome Nik ko ima zamerke na rad Uprave. Tako da opusti se, svi ovde na vestima znaju za njega. Voli Doktorov sendvič više od svega.
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Hvala za poruku! Hvala za ovo dečko! Osećam se 10 godina mladje! P.S. Na stadionima od 1976.
c

che t

pre preko 1 godinu

Sa setom cemo se prisecati Kulibalija.Ovaj mali je takvo drvo da ....
f

fascinantno

pre preko 1 godinu

ovo je rekord ...najvise placen komad drveta na svetu
U

Upraaaavaaaaaa

pre preko 1 godinu

Napoljeeeee!!! Sta sam rekao na pocetku prelaznog roka, bacaju se "bombe" za spic napada, a na kraju stigne "Despotovic" (citaj Rakonjac) odnosno Pesic ranije... Terzic i Mrkela doveli Uvezdu do prosjackog stapa i sada posto dinara Zvezda nema, dovode se ovi propaliteti i poluproizvodi...
d

dr magija

pre preko 1 godinu

druze blizi im se kraj i daj istovaraj jos malo dok smo tu. Zato i kidise na fss hteo bi njihovu kasicu prasicu
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Prekinite da pišete da Mijatović nije klasična devetka. I da, i te kako će se odraziti dolazak ovog no name i to upravo na razvoj Mijatovića. Umesto da je ovo proleće iskorišćeno za razvoj mladih igrača mi ćemo razvijati tuđe igrače. Zamisli koliko taj lik vredi kada su ga pustili na pozajmicu sa fiksnom cenom otkupa u koliko to Zvezda poželi, bez obaveze. I to nakon samo 6 meseci za 1,5 milki manje.
V

Visente Del Boske

pre preko 1 godinu

Zasto sad nismo doveli Artema Dzjubu kog smo jurili celo leto,a slobodan je od decembra da smo ga potpisali na 6 meseci pa ako bi se pokazao da se produzi ugovor na jos godinu dana.
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Zato što nije hteo da dođe letos. Takva ličnost nam ne treba.
M

Može predlog

pre preko 1 godinu

Pa pre bi doveo Kruzea,slobodan je igrač!Jeste malo debeljuckast ali je straśan igrač,lucidan.
o

od toga

pre preko 1 godinu

Da ce pozajmica kostati 200 000 evra dodjosmo (intervencijom iz rupe) da se objavi kako nece kostati nista.Znaci kupis igraca,placas mu platu-a on igra za drugog kako to sns zvuci...
r

rackunjac

pre preko 1 godinu

klasicno ispumpavanje kase ,kraj
D

Dragan Agave

pre preko 1 godinu

U svakom clanku se posle prikaza te impresivne statistike (0 golova, 1 asistencija) strogo se apostrofira da je "doduse uglavnom je ulazio sa klupe". Da li je to "olaksavajuca okolnost" ili napadac iz dve, tri sanse svakako mora postici gol. U suprotnom ako mu treba citavih 90 minuta i 10, 15 sansi onda on nije nikakav napadac. Da ne kazem drvo.
d

da ne kazem

pre preko 1 godinu

mozda i zato sto igra za ekipu u padu i ne stvaraju toliko sansi kao sto ti mislis..Ne znam ni da li messi ima 3 sanse za 15 min...
N

Nikola021

pre preko 1 godinu

Zlatanovic je za ovog igracina.Brz,eksplozivan,daje golove..Sta je ovog preporucilo sem sto ce Terza i Mrkela uzeti procenat za sebe? Vise nije ni bitan interes kluba,vec samo da strpaju pare u dzep.
а

ађутант

pre preko 1 godinu

Кад дадосмо Панкова и Поповића Чуки, да бар узмемо Бадамосија.Ракоњац није за Звезду!
B

Bg

pre preko 1 godinu

Popovic i Pankov su na pozajmici, takodje Badamosi je u Cukarickom na jednogodisnjoj pozajmici.
K

Komba

pre preko 1 godinu

Evo kako dadosmo Popovica i Pankova. Lokomotiva je otkupila Rakonjca pre 8 meseci za 2.5 miliona. Naravno na rate. Čuka traži gošu i štopera, Zvezda ustupa Čuki Pankova i Popovića free of charge za drugi deo sezone. Čuka oprašta Lokomotivi jednu ratu za Rakonjca 220.00€. To ti je “Aj sase pomerite” poslovanje, nema šta da se zameri, snalaženje bez dinara, treba malo “Madjije” za to. Ali generalna slika oko poslovanja Zvezde posle svih ovih Evro uspeha je tužna, nema dinara u klubu.
G

Gost98

pre preko 1 godinu

Da smo zadržali Ohija i Krstovića, sada bi imali 2 vrhunska špica i ne bi morali dovoditi Rakonjce, Kulibalije, Dionije...
G

Gosttt

pre preko 1 godinu

Nemoj da si smesan sa Krstovicem. A Ohija je trebalo da zadrzimo
W

W.W

pre preko 1 godinu

Terzicu napolje iz kluba!!!!
M

Marko1105

pre preko 1 godinu

Pustimo mi Rakonjca. Ne razmisljam o njemu. To nije igrac za Zvezdu (daj Boze da me decko demantuje!). Nego, sta bi sa vestima nekih drugih portala da sutra na potpis stize Stamenic i da ce od juna biti nas igrac?
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

I od mene podrška za Z Terzića i upravu 👍GDE SMO BILI PRE GOSPODINA TERZIĆA A GDE SMO SADA. Gospodin Terzić je stabilizovao klub, vratio dugove, dovodio vrhunske igrače, napravio od Zvezde Evropski klub. Apsolutna podrška za Gospodina Terzića i Gospodina Mrkelu od jedinih pravih Zvezdaša Delija sa Severa koji vode tribinu. SVI DA STE PODRŽALI GOSPODINA TERZIĆA I GOSPODINA MRKELU, U INAT DUŠMANIMA.
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

"koji vode tribinu " haha ne cudi nas onda podrska. Nego kazi ti nama kakve su sve benificije tu kod vas ? Sem redovne plate, placenih putovanja, karata,baklji ,advokata ...sta jos se tu dobija ? Koji su kriterijumi za dobijanje tog posla ?
X

XXXL

pre preko 1 godinu

da li ti je neko reko da si dosadan ko proliv??? ili si sam sebi dosada sa milionitim puta pisanje jedno te isto da te nije sizofrenija unakazila?
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Puna podrška za botove doktora virtuelne ekonomije! Igraj se momče kada imaš pristup tastaturi! Smešno nije, jadno jeste, ali ako ti zadovoljstvo predstavlja da pod mojim nikom copy-pastujes ove nebuloze u koje niko vise ne veruje, OK! Ali vidi, dovodis do apsurda, a samim tim vodis sve u suprotnost! Skaces doktoru procenta u usta!
G

Gost RS

pre preko 1 godinu

Ma o čemu pričati,najavljivali i jurili Ohija pa ga nakon solidnog učinka najurili. Samo se nerviram bezveze nema nama napretka sa ljudima koji nas vode,ovo je maksimum.
W

W.W

pre preko 1 godinu

Na zalost prijatelju,maksimum nam je bio onaj dvomec sa Milanom,od tada idemo nizbrdo plasim se…Terzic napolje,Mrkela napolje!!!
f

fkcz991

pre preko 1 godinu

Pešić zvani nevidljivi čim je protivnik jači od kisele vode aka Ludogorec, Ferencvaroš, Trabzon. Još ono sklanjanje noge kod prvog gola Trabzona u Turskoj... Rakonjac nema tehniku, nema brzinu, nista sto bi ga preporučilo. Zanima me da li ga je ijedna ekipa htela osim CZ?! Zvezda je oterala Sanoga da bi joj igrali Srnaldo i Krstučic. O debelom Borjanu i amateru Gobeljicu ne vredi ni komentarisati. Bicemo kanta za udaranje u LŠ. 5 plus u najavi svaki mec.
G

Gost1976

pre preko 1 godinu

Pešić dao gol Trabzonu,u Beogradu sam držao na leďjima štopere Ferencvaroša..da gol Makabiju u obe utakmice..šta vi hoćete možda Levandovskog..gde živite ljudi,malo realnosti
S

Srdjan M

pre preko 1 godinu

Ovo ne mora biti los potez, kakvi su sve mucenici dolazili za vece pare, bez minuta u nogama mesecima... Ovaj je mlad, ako eksplodira, odlicno, ako ne, bar ne kosta mnogo, s obzirom koga sve placamo i vise od 200 hiljada. Svakako on nije prvi izbor, na leto dolazi spic za LS.
k

kurbla

pre preko 1 godinu

To sto neko moze da igra u Cukarickom i Radnickom bez ikakvog pritiska je skroz drugi fudbal u odnosu na zahteve Crvene Zvezde. Nijedan igrac Cukarickog bas zbog toga ne moze da igra nigde. Ovaj lik nema dodirnih tacaka sa fudbalom i prava je misterija kako se on uopste bavi ovim sportom.
D

Deka PG

pre preko 1 godinu

Dosadnih sa Džošom Majom (Mađom). Što je sa njim? Bilo je priče sa će u Fulam. On je bio dobar, no jure prvu ligu
D

Deka PG

pre preko 1 godinu

Dosadnih sa Džošom Majom (Mađom). Što je sa njim? Bilo je priče sa će u Fulam. On je bio dobar, no jure prvu ligu
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

A šta ste drugo očekivali??? Svaki prelazni rok ista priča. Jel neko normalan može da proguta priču da nam Ohi nije potreban koji je za sezoni u Norveškoj ligi dao 28 golova, u Zvezdi na 22 utakmice 14 golova ili na 24 utakmice 12 golova zaboravio sam, a dovode nam igrače bez ikakvog učinka. A pričao je Doktor kako smo podigli standarde i kako nam treba bolji špic od Ohija. Hteo sam sada još dosta toga da napišem al ne mogu, opet su mi digli živac.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Kako stvari stoje Zvezda je trenutno u trećem šeširu za grupu LŠ. Biće još promena po tim šeširima, ali ako na kraju stvarno budemo u trećem šeširu, imamo šansu da iz LŠ odemo u proleće LE. ALI KAKO DA ODEŠ U PROLEĆE LE KADA OVI STRUČNJACI DOVODE IGRAČE KAO DA SE SPREMAMO ZA LIGU KONFERENCIJE. I pusti me one priče dovešće na leto pojačanja za LŠ, jel kao što su ih doveli i predhodnih tri leta kada smo ispadali iz kvalifikacija a imali smo nikada lakši put do LŠ. Sada su trebali da dovedu tri četiri dosta dobra igrača kako bi se uigrali do Septembra. Ali džaba sve kada ne znaju.
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Koliko strucnjaka. Pa naravno da je odustala od Nijana zbog statistike jer je on planiran da bude prvi spic. Za prvog spica ima slabu statistiku. Sa druge strane, Rakonjac je doveden da bude rezerva, i siguran sam da ce dati vise golova od Kulibalija. Tako da stvarno vise treba da oladite sa dramom i pljuvanjem, vec da prvo razmislite. Naravno, za to postoji jedan uslov...
n

neshha

pre preko 1 godinu

Sa tolikom minutazom i ja od 48 godina cu da dam vise golova od Kulibalija.

Bojank91

pre preko 1 godinu

Kako se svaki dinar zna u Zvezdi
V

Vasilis

pre preko 1 godinu

Ovo transfer u rangu malog Bogdanovica. Tata Misko menadzer pa ajde da mali prima platu.
G

Gostyyy

pre preko 1 godinu

Zamisli, kostace ih platu. Zna li se plata nekog igraca iz komsiluka? I evo objasnjenja za one koji su se ubili da objasne juce kako Zvezda placa Kulibalijevu platu iako je otisao na pozajmicu.
N

News

pre preko 1 godinu

Kulibali je ostao u Zvezdi
G

Gostyyy

pre preko 1 godinu

@news - nije bitno da li je otisao ili ne, poenta je da se ubise da dokazu da mu Zvezda placa platu cak iako ode na pozajmicu.
B

Bravo Bravo

pre preko 1 godinu

Zvezda odustala od Niana zbog loše statistike? Srećom pa Rakonjac ima dobru statistiku😂 Tako je Doktore bacaj Madjije, bacaj bombe. Loži nas kako smo podigli lestvicu kod dovodjenja kvalitetnih igrača. Loži nas kako smo najjači tim od Barija. Najjače je ovo u tekstu, Zvezda dovela Rakonjac kao ispomoć Pešiću, ma bravo bravo. A još im niko nije javio da nama treba špic kome će Pešić da bude ispomoć.
S

Saša_PFC

pre preko 1 godinu

Hej ali hajde pa kako da se neko nenasmeje ovakvoj pozajmici pa prosto neverovatno.Stalno se pitam stvarno sta rade posteni navijaci C.Zvezde...kako je moguce ljudi da nereagujete....kako je moguce...gledajte sad...iz kluba je u kratkom vremenskom roku otislo 5.igraca iz prvih 15.Dakle igraca koji su standardno igrali skoro svaku utakmicu i C.Zvezda je na njima dobila 100.hilj.evra i to za pozajmicu Motike...otisli su Ben,Sanogo,Motika,Pankov i nisam siguran koji jos jedan a dobijena ponizavajuca kinta uz to ste šampioni Srbije.Od tih 5.igraca otisao vam je i plus Kulibali o kojem se pricalo i pisalo nasiroko....da nespominjemo da su vas u ovoj sezoni napustili Dioni,Falćineli i jos par igraca.Posle svega ovoga navedenog vi cutite i bez problema slusate bajke o deda mrazu i verujete u bolje sutra....jeste vi svesni da do kraja sezone klub treba da napusti jos 8.igraca za koje necete dobiti ni evro a taj broj treba da se dovede kao pojacanja KOJA KOŠTAJU...sta se ovo desava stvarno neznam....naduvana prica o Erakovicu i vrtoglavih 15.mil.evra a on poslednja ponuda 4.miliona kao prva i jedina ozbiljna ponuda i nepuste ga....dali ove vesti procita neki sudija i malo zagrebe sta se to desava u klubu...kakve se to mađije desavaju u klubu.Pogledajte samo Radnicki iz Nisa.....prodali su Štulica za novac koji vi u ovom trenutku nemozete za 3.igraca zajedno da dobijete....pogledajte TSC ili Čukarički....napravili su transfere od 2.mil.evra po igraču ljudi jeste li vi svesni toga.Pisalo se o igracu po imenu Ado....bajke kako samo u C.Zvezdu zeli...upropastili mu iz C.Zvezde karijeru decko nije odigrao ni prijateljsku utakmicu za 6.meseci i na kraju je zavrsio u SUbotici...sta se desilo sa Ohijem...bajke...nebesje price....mađionicar....otisao je posle par meseci iz kkuba kao igrac koji nezadovoljava kriterijume kluba a u Brodbiju kida kako igra.Pa neverovatno....varaju iz kluba Fiorentinu za pare smesnih 750.hilj.evra i traze da se uplate na privatni racun u Nemackoj a kamatu za nevracen novac placa klub...pa sta vi navijaci radite nerazumem.Lozite se o Ligi Šampiona niste mogli grupu da prodjete u LE....kada ste igrali LŠ bili ste ekipa protiv koje su rivali popravljali gol razliku....0:6-1:6-0:5-0:4-1:4....pa stvarno bruka.Dali da spominjemo preko 50.dovodjenja stranih igraca koji su bili apsolutni promasaji kluba za poslednjih 8.godina i mnogi su igraci cak tuzili na kraju C.Zvezdu zbog neisplacenih zarada i to je klub placao uz kamatu....Prijovic nije potpisao za C.Zvezdu iz razloga sto je Terzic trazio zlatno lance da ga casti Prijovic.Neverovatno...stvarno je ovo sve ponizavajuce za jedan klub koji je nekada bio ozbiljan rival svim klubovima u Evropi a sada ih svi zele kao rivala da bi na njima uigravali omladince koji tek dolaze u svojim klubovima.Videcete sta ce se desiti sa klubom na kraju sezone kada vas napusti ukupno 15.igraca bez dinara a taj isti broj treba da se dovede za novac....bice brutalno ponizavanje....ipak mj je stvarno zao sto ozbiljni i oni pravi navijaci C.Zvezde ćute i ne reaguje....
z

zaks

pre preko 1 godinu

@Saša_PFC Lijepo si ti ovo sve napisao i potrošio dosta vremena, ali i pored svega ovoga, Zvezda je svjetlosnu godinu udaljena od svih pobrojanih ekipa iz naše lige, pa i od tvog kluba, pa onda se zamisli šta svi ovi imaju od te prodaje , a šta Zvezda. Je li cilj dobro unovčiti igrače i ne imati nikakve rezultate ili obrnuto? Ako ti igrači vrijede više od Zvezdinih , jesi li se zapitao onda kako to da nisu bolje plasirani od Zvezde ?
I

Ivke88

pre preko 1 godinu

Kazu "od onog nesrećnika iz Metza se odustalo zbog slabe statistike".. Sledeća rečenica "Rakonjac u Lokomotivi za 6 meseci postigao NULA golova".. E moja Zvezdo sta si dočekala..
G

Gostimirovic

pre preko 1 godinu

Iskreno se nadam da su ga doveli da bude zamena i povremeno starter za superligu, a da će neki kršten špic tek doći. Sa te strane nije loš posao ako se uzme u obzir da ga Rusi plaćaju, i njima je to ok da probaju malo da ga razigraju.
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Citas li tekst? Pozajmica koja ne kosta nista sa pravom otkupa. Ne ide mi u glavu kako to moze da bude los transfer. Ako se ne pokaze, ne otkupis ga na leto i to je to.