Hang Juen začarao mrežu, lider na ozbiljnom testu, Lavovi bušni

Vreme čitanja: 1min | ned. 10.05.20. | 08:54

Danas se igraju svi mečevi prvenstva Tajvana

Čudne stvari događaju se u eri globalne pandemije. S jedne strane, zatvaraju se svi turniri i prvenstva, jer to može da pospeši širenje virusa, a s druge pojedini šampionati su uhvatili zamah poput Belorusije, Turkmenistana i Tajvana, a odnedavno i Južne Koreje. Premijer liga Tajvana prva je istočnoazijska liga koja se odvažila da "potera" loptu, a mi danas bacamo akcenat na nju.

Izabrane vesti

Četiri kola su već prošla, ali Hang Juen još uvek nije doživeo poraz. Danas je ova ekipa autsajder na gostovanju Tajpej Tatungu. Uz to, gosti su primili samo jedan gol, što njihovu odbranu čini jednom od najboljih u šampionatu. Međutim, Tatung nije tako jednostavan, jer je do sada postigao 13 golova.

Izjednačena borba očekuje se u duelu Tajčunga i Taipauera. Domaćin nije izgubio na sedam utakmica zaredom, a u proteklih pet mečeva samo dva puta nisu uspeli da pobede. Ali, sada mu u goste dolazi lider. Taipauer jedini nema nijedan kiks u šampionatu, pošto je dosadašnje četiri utakmice rešio u svoju korist.

Još jedan interesantan duel se očekuje između Red Lajonsa i Min Čuana. Lavovi nemaju ni bod na svom kontu, a poslednja četiri meča u kojima su učestvovali završena su sa ukupno više od 4,5 golova.


Foto: Shutterstock


tagovi

Tajvan 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara